Gå til hovedindhold

Kommunernes Digitaliseringsprogram

Digitaliseringsprogram 2021-25

28. mar. 2023
Digitalisering og teknologi

Det kommunale digitaliseringsprogram 2021-2025 realiserer KL’s strategiske visioner og bidrager med konkrete løsninger til, hvordan vi fortsat kan få gavn af den teknologiske udvikling og digitaliseringen af samfundet, uden at gå på kompromis med de bærende værdier i vores velfærdssamfund om nærhed, tillid og kvalitet. Her kan du bl.a. finde KL’s publikation ”Digitale svar på fremtidens udfordringer”, samt både se og læse mere om de 6 delprogrammer i Projektkataloget eller i KL's webinarrække.

Delprogram 1 / Borger, teknologi og lokaldemokratiet

23. mar. 2023
Digitalisering og teknologi

Delprogram 1 handler om borger, teknologi og lokaldemokrati. På denne side kan du løbende læse med om programmets initiativer og projekter, samt finde information om programmets styregruppe og kontaktoplysninger på tovholderen.

Delprogram 2 / Digital transformation og styrket udbredelse af modne teknologier

23. mar. 2023
Digitalisering og teknologi

Delprogram 2 handler om digital transformation og styrket udbredelse af modne teknologier. På denne side kan du læse om programmets initiativer og finde information om styregruppe og kontaktpersoner.

Delprogram 3 / Sammenhængende velfærdsforløb og indsatser

23. mar. 2023
Digitalisering og teknologi
Velfærd

Delprogram 3 handler om sammenhængende velfærdsforløb og indsatser. På denne side kan du løbende læse med om programmets initiativer og projekter, samt finde information om programmets styregruppe og kontaktoplysninger på tovholderen.

Delprogram 4 / Klima og ressourcer

23. mar. 2023
Digitalisering og teknologi
Klima

Delprogram 4 handler om klima og ressourcer. På denne side kan du løbende læse med om programmets initiativer og projekter, samt finde information om programmets styregruppe og kontaktoplysninger på tovholderen.

Delprogram 5 / Bedre velfærd og styring med data

02. apr. 2024
Digitalisering og teknologi
Velfærd

Delprogram 5 handler om bedre velfærd og styring med data. På denne side kan du løbende læse med om programmets initiativer og projekter, samt finde information om programmets styregruppe og kontaktoplysninger på tovholderen.