Gå til hovedindhold
Arbejdsgiver
Arbejdsmiljø
Netværk

Netværk for arbejdsmiljøkonsulenter

Der er oprettet fire regionale netværk: Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark og Hovedstaden/Sjælland. Netværkene mødes to gange om året i maj/start juni og i november.

Indhold

  I netværkene mødes vi på tværs af kommunerne og deler viden og diskuterer aktuelle arbejdsmiljøudfordringer og lokale løsninger. Vi stræber efter at skabe et udviklende fagligt fællesskab.

  På netværksmøderne præsenterer KL nyt fra arbejdsmiljøområdet. Det kan eksempelvis være fra overenskomstforhandlingerne, Branchefællesskaberne for Arbejdsmiljø, Arbejdsmiljøklagenævnet eller ny lovgivning, der er på vej.

  Der vil desuden være mulighed for at diskutere konkrete emner, som deltagerne ønsker at drøfte. Dette aftales fra gang til gang, så det tilpasses det aktuelle behov.

  Det forventes, at du som medlem af netværket deltager aktivt og både bidrager med egne erfaringer og sparring i forhold til andres udfordringer.

  Alle møder planlægges og faciliteres af KL’s arbejdsmiljøteam.

  KL's arbejdsmiljøteam sender løbende information ud på mail om fx konferencer, nye BFA materialer og ny lovgivning. I er altid velkomne til at ringe til KL's arbejdsmiljøteam.

  Møder i de tre jyske/fynske netværk afholdes på skift i en af de deltagende kommuner. Mødet i det sjællandske netværk afholdes i KL. Netværkene afholdes på nedenstående datoer i 2023 fra klokken 10-15, med undtagelse af netværket på Sjælland, der holder mødet fra klokken 9-14.

  Efterår 2023

  8. november 2023, Sjælland, København, KL
  13. november 2023, Nordjylland, Aalestrup
  14. november 2023, Midtjylland, Skjern
  15. november 2032, Syddanmark, Haderslev

  Deltagelse i netværket koster 1.600 kroner eks. moms. pr. plads om året. Det er muligt at tilmelde sig løbende (prisen reduceres, hvis ét af møderne har været afholdt).

  Deltagelse i netværket giver desuden rabat på Kommunernes Arbejdsmiljødag, der normalt holdes den første tirsdag i september. 

  Arbejdsmiljøkonsulenter i bred forstand, herunder arbejdsmiljøchefer, sikkerhedsledere, samt HR-konsulenter og udviklingskonsulenter med arbejdsmiljøopgaver.

  Er du forhindret i at komme?

  Du kan sende én afløser. Du skal blot give os besked.

  Sidst opdateret: 27. oktober 2023

  Kontakt

  Specialkonsulent

  Nina Roth

  Arbejdsgiverpolitisk Center

  Telefon: +45 3370 3118

  Email: niro@kl.dk