Gå til hovedindhold

Videncenter for Digitalisering og Teknologi

KL og KOMBIT har etableret et fælles Videncenter for Digitalisering og Teknologi. På Videncenterets site findes viden om teknologiske tendenser, værktøjer, guides, skabeloner og eksempler, som er brugbare i arbejdet med digitalisering og teknologi.

Indhold

  Understøtter kommunernes digitale transformation

  Kommunerne skal finde måder at håndtere det pres på velfærd, økonomi og rekruttering som bl.a. demografiudviklingen skaber. Øget digitalisering og brug af teknologi og data er et af svarene. Videncentret bidrager til at understøtte kommunernes digitale transformation, ved at give alle kommuner let adgang til viden, inspiration og handlingsorienterede guides og værktøjer udarbejdet af KL, KOMBIT og kommuner, så kommunerne kan dele viden, styrke samarbejdet og stå på hinandens erfaringer.

  Videncentret er først og fremmest digitalt. Et site, der samler viden om digitalisering og teknologi på tværs og på fagområderne. På videncentret kan du gå på opdagelse i hvordan teknologier kan anvendes og skabe værdi i kommunerne og hvilke udfordringer, der tegner sig. Du kan også finde handlingsorienterede guides og værktøjer om alt fra sikkerhed til it-indkøb og rammearkitektur. Videncentret er ikke kun digitalt. Det indeholder også videndelingsfora og faglige netværksaktiviteter som igangsættes sammen med kommuner.

  Videnscenterets målgruppe

  Målgruppen er først og fremmest ledere og medarbejdere i kommunerne med ansvar for eller interesse i arbejdet med digitalisering og teknologi. Der skal både være noget relevant og brugbart at hente for tech- og digitaliseringsfolk og for folk med en fagfaglig indgangsvinkel til udvikling af kommunernes opgaveløsning. Alle er velkomne til at læse, lytte og se med - og give feedback.

  Sidst opdateret: 1. marts 2024

  Kontakt

  Konsulent

  Anna Høxbro Bak

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3213

  E-mail: anhb@kl.dk