Gå til hovedindhold

Fælles faglige begreber - Børn og unge

Om projektet

Social
Digitalisering og teknologi

FFB-B&U projektet er et datastandardiseringsprojekt under delprogram program 5 i Kommunernes Digitaliseringsprogram, "Bedre velfærd og styring med data". Det er projektets formål at understøtte fagligt samarbejde på tværs af myndighed og udfører og på sigt mellem kommunerne samt skabe mulighed for mere viden om indsatser og resultater for udsatte og handicappede børn og unge.

Værdier og drivere

Social
Digitalisering og teknologi

Projektet følger 3 drivere og bygger på en række værdier inden for forskellige perspektiver. F.eks. lægger vi vægt på, at flest mulig for del i projektets gevinster, der skal måles i mere end kroner og ører. Projektets arbejde skal ligeledes give faglig mening, ligesom det i sidste ende skal kunne give værdi i den virkelige verden.

Fælles faglige begreber B&U - Materialer

Børn og unge
Social

Projektets leverancer manifisteres i en række materialer, som kan findes her. Materialerne spænder fra kataloger for de fælles begreber, indsats som tilstands, der udvikles til implementeringsunderstøttende og formidlende papirer. Alt materiale udvikles i samarbejde med relevante interessenter og skal kunne bruges i praksis.

Nyhedsbrev: Fælles Faglige Begreber - Børn og Unge

God formidling og kommunikation af projekts løbende arbejde og leverancer er helt centralt for at komme godt i mål med projektet. Derfor sender vi kvartalvise nyhedsbreve ud. Dem kan du finde her på siden, ligesom du kan tilmelde dig nyhedsbrevene, så du ikke misser vigtige informationer om projektet.