Gå til hovedindhold
Jura
Kompetenceudvikling
Kommunaljura

Kursusaktiviteter

Har du brug for at få opfrisket din viden inden for et bestemt juridisk område? KL’s kursusaktiviteter og konferencer har fokus på juridiske emner, der er særligt målrettet kommunernes medarbejdere.

Indhold

  Gennem Komponent udbyder vi både åbne kurser og rekvirerede kurser.

  De åbne kurser er med faste datoer (se links nedenfor). På disse kurser kan man tilmelde en eller flere kursister fra samme kommune.

  Rekvirerede kurser er indholdsmæssigt (næsten) magen til de åbne kurser. Men her opnår man en betydelig rabat ved at få kurset hjem i egen kommune.

  Det er også muligt for flere kommuner, fx i samme region, at gå sammen om at købe kurset hjem. Ring eller skriv til os og få et tilbud. K

  Underviserne på kurserne er erfarne medarbejdere fra Jura og EU, som alle har stor indsigt og praktisk erfaring i forhold til den kommunale verden. Kurserne og konferencerne udbydes via KL's kursusudbyder Komponent.

  Nærmere information om Jura og EU's kurser og konferencer fremgår af Jura og EU's kursuskatalog, som kan downloades på denne side.

  Er der flere, der ønsker at deltage på det samme kursus, er det muligt at afholde kurser og gå hjem møder i den enkelte kommune, hvor kommunen selv sørger for lokaler og forplejning.

  Sidst opdateret: 23. februar 2024