Gå til hovedindhold
Digitalisering og teknologi

Bliv opdateret på Kommunernes Digitaliseringsprogram

Den 8. april 2024 er det igen muligt at se med, når der bliver givet status på initiativerne i Kommunernes Digitaliseringsprogram. Webinaret er gratis.

22. mar. 2024

Indhold

  Det er tid til at følge op på initiativerne i digitaliseringsprogrammet. På webinaret vil hvert delprogram give en overordnet status på programmet, og der vil blive dykket ned i aktuelle initiativer.

  Spot på cyber- og informationssikkerhed

  På webinaret vil du bl.a. kunne høre mere om den fælleskommunale indsats vedrørende cyber- og informationssikkerhed. Der er fx nyt om den årlige baselinemåling. Derudover vil vi også komme ind på kommunernes ønskede rolle i den nye Nationale Cyber- og Informationssikkerhedsstrategi, der skal sætte retning for Danmarks arbejde med cyber- og informationssikkerhed. 

  Sidst, men ikke mindst, vil der blive givet en statusopdatering på Cyberværn, et projekt der spiller en central rolle i at samle kommunerne om arbejdet med cybersikkerhed, og i at opdage cyberangreb undervejs i kommunerne, til gavn for både borgere, medarbejdere og samfund.

  Se projektkataloget 

  For at få det fulde overblik over alle projekter i forbindelse med Kommunernes Digitaliseringsprogram, kan du se det samlede projektkatalog, som løbende bliver opdateret. Hent kataloget herunder.

  Sidst opdateret: 9. april 2024

  Dokumenter

  Kontakt

  Chefkonsulent

  Søren Frederik Bregenov-Beyer

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3909

  E-mail: sfb@kl.dk

  Student

  William Viksø-Nielsen

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3206

  E-mail: wivn@kl.dk

  Student

  Alannah Brennan

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3124

  E-mail: albr@kl.dk