Gå til hovedindhold

Nyt fra KL´s centre og fagkontorer

333 resultater

Regulering af lønninger pr. 1. April 2024

16. apr. 2024
Nyhed
Arbejdsgiver

Regulering af lønninger pr. 1. april 2024

KL´s prioriterede EU-sager for 2024 er nu vedtaget.

16. apr. 2024
EU

KL har på baggrund af Europa-Kommissionens arbejdsprogram for 2024 identificeret de EU-sager, der vil blive prioriteret i 2024.

Kommunaldirektør: Digitalisering kan understøtte landkommuners HR

16. apr. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Arbejdsgiver

Med klog digitalisering af HR-funktionen, baseret på et bredt politisk mandat i kommunalbestyrelse eller byråd, kan også landkommuner på Jyllands vestkyst gøre sig gældende og sikre borgernær udvikling i fremtiden. Det siger Søren Søndergaard Kjær, der er kommunaldirektør i Lemvig Kommune. Hør Søren uddybe sit synspunkt, når han holder oplæg på KL-konferencen "HR møder digitalisering" den 10. juni 2024 i Kolding. Tilmelding er åben nu.

Hvordan bliver alle børn en del af et meningsfuldt fællesskab i dagtilbud?

15. apr. 2024
Nyhed
Børn og unge
Dagtilbud

Mange børn får deres første erfaringer med at være en del af et fællesskab uden for familien i dagtilbud, hvor de lærer at indgå i relationer med andre børn og voksne. Det er derfor afgørende at skabe stærke børnefællesskaber i dagtilbud med plads til alle børn, hvilket også blive omdrejningspunktet flere af oplæggene på KL's Dagtilbudskonference d. 29. maj.

Børn der leger med blade fra naturen

Fem webinarer om PRO i samarbejde med Københavns Kommune

12. apr. 2024
Nyhed
Sundhed
Ældre

Du kan nu tilmelde dig ét eller flere webinarer om PRO, som afholdes i samarbejde med Københavns Kommune. Formålet med webinarerne er at give mulighed for at komme lidt dybere ned i de forskellige elementer, som skal være på plads for at det lykkes godt at arbejde med PRO-skemaerne i dialogen med borgeren.

Klagenævnet for Specialundervisning på årets PPR-konference den 16. maj

11. apr. 2024
Nyhed
Børn og unge
Folkeskole

Flere kommuner kan fagligt og juridisk opleve, at afgørelser fra Klagenævnet er svære at forstå. Derfor kan du på denne workshop blive klogere på Klagenævnets afgørelser.

Børnetegning af børn/fantasidyr der spiller holdspil