Gå til hovedindhold

Nyt fra KL´s centre og fagkontorer

364 resultater

Adgang til dagligt opdaterede data om antal fordrevne fra Ukraine

27. jun. 2024
Nyhed
FLIS
Ukraine

FLIS er blevet opdateret med nye muligheder for at følge udviklingen i antal fordrevne fra Ukraine. Kommunerne kan bruge data til at følge udvikling i antal ind- og udrejste. Der er lavet en standardrapport, som den enkelte kommune kan downloade og opdatere løbede med nye data.

Tilmeld dig netværksdag om 72 timers behandlingsansvar den 30. august 2024

27. jun. 2024
Nyhed
Sundhed
Ældre

KL inviterer til en opfølgende netværksdag om 72 timers behandlingsansvar efter hospitalsbehandling for at understøtte kommunernes arbejde med den fortsatte implementering og forankring af ordningen lokalt og i den daglige opgaveløsning.

Grøn it i den offentlige sektor

27. jun. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi

Fra fællesoffentlig digitaliseringsstrategi til digital klimahandling

KL efter Chromebook-sagen: Regeringen må på banen nu

26. jun. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Børn og unge

Kommunerne efterlever nu Datatilsynets påbud til de 52 kommuner i den såkaldte Chromebook-sag. Men selvom der er fundet en løsning i Chromebook-sagen, er der fortsat brug for, at regeringen får set på en forsvarlig, ansvarlig og tidssvarende lovgivning på tværs af velfærdsområderne.

Nyt netværk om kommunernes lettilgængelige tilbud til børn og unge i psykisk mistrivsel

26. jun. 2024
Nyhed
Netværk
Social

Med regeringens 10-års-plan for psykiatrien er det besluttet, at kommunerne skal opbygge lettilgængelige tilbud til børn og unge i psykisk mistrivsel. Den enkelte kommune skal påbegynde implementeringen af tilbuddet fra sommeren 2024. KL opretter kommunale netværk om det lettilgængelige tilbud for at understøtte kommunernes implementering

Nu kan du se det foreløbige program for jobCAMP 24

26. jun. 2024
Nyhed
Beskæftigelse
Integration

Det foreløbige program for KL's årlige beskæftigelsespolitiske konference jobCAMP er nu offentliggjort. jobCAMP afholdes den 7.-8. november 2024.