Gå til hovedindhold

Nyheder Digitalisering og teknologi 2024

Få indblik i Chromebook-sagen

17. apr. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi

Datatilsynets afgørelse vedr. brug af digitale hjælpemidler kan få alvorlige konsekvenser for hele den offentlige sektor. KL ser derfor et stort behov for at få lovgivningen ændret, så den bliver forsvarlig, ansvarlig og tidssvarende. KL har i april rykket regeringen for svar i Chromebook-sagen. Her kan du finde materiale om sagen.

Kommunaldirektør: Digitalisering kan understøtte landkommuners HR

16. apr. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Arbejdsgiver

Med klog digitalisering af HR-funktionen, baseret på et bredt politisk mandat i kommunalbestyrelse eller byråd, kan også landkommuner på Jyllands vestkyst gøre sig gældende og sikre borgernær udvikling i fremtiden. Det siger Søren Søndergaard Kjær, der er kommunaldirektør i Lemvig Kommune. Hør Søren uddybe sit synspunkt, når han holder oplæg på KL-konferencen "HR møder digitalisering" den 10. juni 2024 i Kolding. Tilmelding er åben nu.

Sidste chance for tilmelding til temadag om den gode forhandling

11. apr. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Arbejdsgiver

Mange anser forhandling for at være en hård og ubehagelig kommunikationsdisciplin, men sådan behøver det ikke at være. Hver gang der skal samarbejdes om en hensigtsmæssigløsning, hvor parternes interesser er forskellige, er der tale om en forhandling, og vi bruger det hele tiden med større eller mindre succes. En god forhandling er kendetegnet ved et fornuftigt resultat opnået på en effektiv måde med bevarelse af gode varige relationer. Det er også tilgangen i KL’s temadag om interessebaseret forhandling.

Flyttemapper gør ældres flytning til plejeboliger nemmere

10. apr. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi

Flytning til plejebolig kan være ressourcekrævende. Det kan give den ældre og de pårørende en masse stress. Borgerservice i Kerteminde har implementeret en proces, der hjælper dem med at komme godt igennem flytningen

Kom til Digitaliseringsmessen 2024

09. apr. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Digitalisering og teknologi

Vær en early bird og book din billet inden 27. maj, så får du adgang til Danmarks vigtigste event for offentlig digitalisering til en særlig god pris. På Digitaliseringsmessen kan du få inspiration til, hvordan vi skaber bedre service med ansvarlige, digitale løsninger.

Besøgende på Digitaliseringsmessen 2023 i Odense Congress Center

Sidste chance - tilmeld dig Digitaliseringstræffet 2024!

08. apr. 2024
Digitalisering og teknologi
Digitalisering og teknologi

Skal du eller din kollega sikre jer en plads på Digitaliseringstræffet 2024? Så kan I stadig nå det, da der er få pladser tilbage. Mere end 450 direktører, chefer og ledere fra alle kommunens fagområder samt medarbejdere inden for IT, digitalisering og teknologi har allerede tilmeldt sig.