Gå til hovedindhold

Digitalisering og Teknologi

87 resultater

Man kan ikke ringe forkert, når man ringer til Horsens Kommune

17. maj 2024
Digitalisering og teknologi
Nyhed

I Horsens Kommune er alle forvaltninger altid klar på telefonen i hele kommunens åbningstid. Med et motto om, at borgerne ikke kan ringe forkert, arbejder man for at borgerne kan få hjælp så effektivt som muligt på tværs af hele organisationen.

Viborg Kommune: Lederskab er nøglen til digitalisering

07. maj 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Jura

Udvikling af ledernes digitale mindset og forestillingsevne er betingelsen for at løfte kommunens organisatoriske kapacitet og få succes med digitalisering. Det siger chef for Personale og Organisation Hanne Jansfort og it- og digitaliseringschef Anders Kollin, begge fra Viborg Kommune. Gennem et aktionslæringssprojekt har de løftet ledelseskompetencer og tydeliggjort roller og ansvar i digitaliseringsarbejdet. Hør Hanne og Anders, når de holder oplæg på konferencen "HR møder digitalisering" den 10. juni 2024 i Kolding. Tilmelding er åben nu.

Sådan forbedrer du implementeringen af digitale løsninger

30. apr. 2024
Digitalisering og teknologi

Særligt tre ting er værd at holde sig for øje, når du skal lede implementering af digitale løsninger: Bliv konkret på den ønskede nye adfærd, tag højde for og håndtér kompleksitet, og vær tydelig på ansvar og organisering. Det siger Kaare Pedersen, der er partner i konsulenthuset LEAD og rådgiver om ledelse og organisationsudvikling.

Få indblik i Chromebook-sagen

17. apr. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi

Datatilsynets afgørelse vedr. brug af digitale hjælpemidler kan få alvorlige konsekvenser for hele den offentlige sektor. KL ser derfor et stort behov for at få lovgivningen ændret, så den bliver forsvarlig, ansvarlig og tidssvarende. KL har i april rykket regeringen for svar i Chromebook-sagen. Her kan du finde materiale om sagen.

Kommunaldirektør: Digitalisering kan understøtte landkommuners HR

16. apr. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Arbejdsgiver

Med klog digitalisering af HR-funktionen, baseret på et bredt politisk mandat i kommunalbestyrelse eller byråd, kan også landkommuner på Jyllands vestkyst gøre sig gældende og sikre borgernær udvikling i fremtiden. Det siger Søren Søndergaard Kjær, der er kommunaldirektør i Lemvig Kommune. Hør Søren uddybe sit synspunkt, når han holder oplæg på KL-konferencen "HR møder digitalisering" den 10. juni 2024 i Kolding. Tilmelding er åben nu.

Sidste chance for tilmelding til temadag om den gode forhandling

11. apr. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Arbejdsgiver

Mange anser forhandling for at være en hård og ubehagelig kommunikationsdisciplin, men sådan behøver det ikke at være. Hver gang der skal samarbejdes om en hensigtsmæssigløsning, hvor parternes interesser er forskellige, er der tale om en forhandling, og vi bruger det hele tiden med større eller mindre succes. En god forhandling er kendetegnet ved et fornuftigt resultat opnået på en effektiv måde med bevarelse af gode varige relationer. Det er også tilgangen i KL’s temadag om interessebaseret forhandling.