Gå til hovedindhold
Politik

KL's beretninger

På denne side kan du læse KL's beretninger for de seneste fem år. De årlige beretninger giver et indblik i organisationens fokus, resultater og økonomi.

Indhold

  Læs KL's beretning 2023

  Årets beretning er et tilbageblik på året, der er gået, og som KL’s formand Martin Damm også siger og skriver i sin velkomst, så har der været meget at berette om. Det har været et begivenhedsrigt år, hvor en ny regering har varslet reformer på en lang række områder, mens den store verden har været præget af krig i Europa og Mellemøsten. Selvom der er lagt en dæmper på energipriser og inflationen, skaber verdenssituationen stadig usikkerhed, som påvirker alle borgere.

  Velfærdssamfundet er ligeledes under pres, og KL har taget hul på den svære diskussion om borgernes forventninger til det offentliges tilbud. Det er en debat, som kun lige er begyndt. Og som KL vil insistere på at fortsætte, indtil der er er fundet konkrete og brugbare løsninger.

  I beretningen giver vi ordet til nogle af KL’s politikere, som i korte videoer fortæller, hvad de politiske udvalg i KL især har været optaget af i 2023.

  Beretningen er samtidig optakt til Kommunalpolitisk Topmøde 2024, der afholdes i Aalborg den 21. og 22. marts.

  Årets topmøde og beretning har fået titlen: Nye veje til fælles velfærd. Det afspejler, at KL sætter fokus på, hvordan kommunerne finder nye svar på de store udfordringer, velfærdssamfundet står overfor både nu og i fremtiden.