Gå til hovedindhold

Møder i Dialogforum

14. møde i Dialogforum: Grøn omstilling og cybersikkerhed

Digitalisering og teknologi
Netværk

KL afholdt den 4. maj 2023 endnu et møde i strategisk Dialogforum med kommunale it-leverandører og konsulenthuse. Hovedtemaet denne gang var grøn omstilling på it-området, herunder grøn it, krav til grønne it-indkøb og grøn dataopbevaring. Det viste sig under mødet, at der også var stor interesse for at tale om cybersikkerhed, som blev taget op flere gange på mødet

13. møde i Dialogforum: Databehandlere, digital inklusion og tekniske minimumsstandarder

Digitalisering og teknologi
Netværk

Den 14. november 2022 inviterede KL it-markedet til oplæg og drøftelser om bl.a. digital inklusion og databehandleraftaler.

12. møde i Dialogforum: Strategi og data

Digitalisering og teknologi
Netværk

Den 2. maj 2022 arrangerede KL for 12. gang strategisk dialogmøde med kommunale it-leverandører og konsulenthuse. Det var med glæde at KL efter to år med virtuelle møder endelig kunne hilse Dialogforum velkommen i KL-huset.

11. møde i Dialogforum: Den gode markedsdialog

Digitalisering og teknologi
Netværk

Den 12. maj 2021 mødtes KL for 11. gang til dialog med it-leverandører og konsulenthuse, og for anden gang blev mødet afholdt virtuelt. Mødet bød på oplæg, panelsamtale i KL’s studie og seks parallelle dialogsessioner med delprogrammerne under Kommunernes Digitaliseringsprogram. Hovedtemaerne på mødet var dels delprogrammerne under Kommunernes Digitaliseringsprogram 2021-2025, dels den gode markedsdialog.

10. møde i Dialogforum: Virtuelt Dialogforum

Digitalisering og teknologi
Netværk

Den 28. oktober mødtes KL for tiende gang til dialog med it-leverandører og konsulenthuse. For første gang blev mødet afviklet virtuelt, og både lyd- og billedkvalitet stod knivskarpt. Det gjorde mødeprogrammet også, med oplæg fra i alt fire direktører samt drøftelser i grupper og i plenum.

9. møde i Dialogforum: Digitaliseringen i kommunerne efter 2020

Digitalisering og teknologi
Netværk

Hvordan skal kommunerne arbejde strategisk med digitalisering når de gældende digitaliseringsstrategier udløber i 2020? Og hvordan arbejder KL og KOMBIT's nye videncenter for digitalisering og teknologi? Det var nogle af spørgsmålene på det 9. møde i KL’s Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse den 4. november 2019 i KL-Huset i København.

8. møde i Dialogforum: Samspillet mellem marked og kommune

Digitalisering og teknologi
Netværk

Samspillet mellem marked og kommune var i fokus på sensommerens temamøde i KL’s strategiske Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse den 12. september. Mødet gav rum til en god og konstruktiv debat om fordelingen af roller og ansvar i it-projekter mellem kommunerne og markedet – også i forhold til adgang, anvendelse og deling af data.

7. møde i Dialogforum: Disruption og datadeling i kommunerne

Digitalisering og teknologi
Netværk

Hvordan kan ny teknologi og nye tilgange til opgaveløsning hjælpe kommunerne med at levere service til borgere og virksomheder på bedre og mere effektive måder? Det var et af hovedspørgsmålene på det 7. møde i KL’s Dialogforum den 17. november 2017 i KL-Huset i København.