Gå til hovedindhold

Dialogforum

Dialogforum for it-leverandører og konsulenthuse

Digitalisering og teknologi
Netværk

I KL værdsætter vi en løbende dialog med it-leverandører og konsulenthuse om digitaliseringen af kommunerne. Derfor har vi etableret Dialogforum med to årlige dialogmøder. Her kan I som konsulenthus eller it-leverandør til kommunerne hente den nyeste inspiration til jeres forretning.

15. møde i Dialogforum: Kommunernes it-indkøb i en ny tid

Digitalisering og teknologi
Netværk

KL afholdt den 19. januar 2024 det 15. møde i strategisk Dialogforum for kommunale it-leverandører og konsulenthuse. Hovedtemaet denne gang var kommunernes it-indkøb, som bliver påvirket af såvel nye strategier som af nye indkøbssystemer, som vil ændre mange af spillereglerne, når kommunerne køber it. Derudover gav KL indblik i KL’s og kommunernes arbejde med generativ AI.

14. møde i Dialogforum: Grøn omstilling og cybersikkerhed

Digitalisering og teknologi
Netværk

KL afholdt den 4. maj 2023 endnu et møde i strategisk Dialogforum med kommunale it-leverandører og konsulenthuse. Hovedtemaet denne gang var grøn omstilling på it-området, herunder grøn it, krav til grønne it-indkøb og grøn dataopbevaring. Det viste sig under mødet, at der også var stor interesse for at tale om cybersikkerhed, som blev taget op flere gange på mødet

13. møde i Dialogforum: Databehandlere, digital inklusion og tekniske minimumsstandarder

Digitalisering og teknologi
Netværk

Den 14. november 2022 inviterede KL it-markedet til oplæg og drøftelser om bl.a. digital inklusion og databehandleraftaler.

12. møde i Dialogforum: Strategi og data

Digitalisering og teknologi
Netværk

Den 2. maj 2022 arrangerede KL for 12. gang strategisk dialogmøde med kommunale it-leverandører og konsulenthuse. Det var med glæde at KL efter to år med virtuelle møder endelig kunne hilse Dialogforum velkommen i KL-huset.

11. møde i Dialogforum: Den gode markedsdialog

Digitalisering og teknologi
Netværk

Den 12. maj 2021 mødtes KL for 11. gang til dialog med it-leverandører og konsulenthuse, og for anden gang blev mødet afholdt virtuelt. Mødet bød på oplæg, panelsamtale i KL’s studie og seks parallelle dialogsessioner med delprogrammerne under Kommunernes Digitaliseringsprogram. Hovedtemaerne på mødet var dels delprogrammerne under Kommunernes Digitaliseringsprogram 2021-2025, dels den gode markedsdialog.