Gå til hovedindhold
Nyhed
Digitalisering og teknologi

Teknologi, der inkluderer

Vær med til et event torsdag den 29. februar kl. 10-14, hvor KL, DI Digital og Dansk IT sætter fokus på, hvordan den teknologiske udvikling kan bidrage til øget digital inklusion. Digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre skyder dagen i gang og efter det, præsenterer vi en række inspirationsoplæg fra det danske erhvervsliv.

21. feb. 2024
Åbne hænder der holder en blomst

Indhold

  Danmark er et foregangsland inden for offentlig digitalisering. Næsten al kontakt med offentlige myndigheder sker digitalt, og for de fleste borgere betyder det fleksible løsninger, hvor man let kan betjene sig selv.

  Desværre er der også borgere - unge som gamle - der har svært ved at bruge de eksisterende digitale løsninger. De oplever at blive ekskluderet fra samfundet netop på grund af digitalisering. Det er et demokratisk problem, der kan have store omkostninger for den enkelte borger.

  Det sætter vi spot på torsdag den 29. februar kl. 10-14, hvor KL, DI Digital og Dansk IT inviterer til temaevent om digital inklusion: Fire timer spækket med gode oplæg og inspiration til kommuner og andre offentlige myndigheder.

  Inspiration til løsninger

  Formålet med dagen er at drøfte udfordringen med, at digitale løsninger i dag kan udfordre nogle borgeres oplevelse af selvstændighed, værdighed og deltagelse i samfundet. Fremfor at dvæle ved digitaliseringens begrænsninger, vil vi fokusere på, hvordan digitalisering og teknologi kan være en del af løsningen.

  Digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre skyder dagen i gang og efter det, præsenterer vi en række inspirationsoplæg fra det danske erhvervsliv. Formålet er, at vi sammen skal blive klogere på, hvordan vi med teknologier kan skabe mere digital inklusion.

  Vær med

  Arrangementet finder sted i København i lokaler hos CodeNode. Adressen er Gdanskgade 2, 2150 Nordhavn.

  Det er gratis at deltage. Tilmeldingsfristen er den 27. februar kl. 16. Du kan tilmelde dig via linket: 

  Teknologi, der inkluderer (danskindustri.dk)

  Kontakt

  Specialkonsulent

  Marie Madsen

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3377

  E-mail: mmd@kl.dk