Gå til hovedindhold
Digitalisering og teknologi
Arrangement
Forvaltning og ledelse

Sidste chance - tilmeld dig Digitaliseringstræffet 2024!

Skal du eller din kollega sikre jer en plads på Digitaliseringstræffet 2024? Så kan I stadig nå det, da der er få pladser tilbage. Mere end 450 direktører, chefer og ledere fra alle kommunens fagområder samt medarbejdere inden for IT, digitalisering og teknologi har allerede tilmeldt sig. 

08. apr. 2024

Indhold

  Dagen er opdelt i sessioner, som handler om alt fra velfærdsteknologi til cybersikkerhed til AI, og du har mulighed for at deltage i netop de sessioner, som interesserer dig og som giver dig det optimale udbytte med hjem. Alle sessionerne ledes af fageksperter og inkluderer relevante og praksisnære cases fra kommuner og organisationer. Du kan læse mere om de forskellige sessioner i det fulde program, som du kan finde nederst på siden eller i sidebaren.

  Der vil også være plenumoplæg både før og efter sessionerne. Her vil vi sætte fokus på EU's betydning for den digitale udvikling med Christel Schaldemose og Morten Løkkegaard, kunstig intelligens’ rolle i det daglige arbejde med Bent Dalager, Digital transformation i et direktionsperspektiv med Martin Østergaard Christensen, hvor Danmark står rent teknologisk med Anne Marie Engtoft Meldgaard, og fokus på hvordan vi træffer gode beslutninger for fremtidens digitalisering med Bugge Holm Hansen.

  Tid og sted

  Mandag den 22. april 2024.

  Scandic Falkoner, Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg.

  Målgruppe

  Målgruppen er direktører, chefer og ledere fra alle kommunens fagområder samt medarbejdere inden for IT, digitalisering og teknologi.

  Pris og vilkår

  Pris: 2.575, - ekskl. moms

  Tilmeldingen er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret.

  Vær med til at forme kommunernes digitale fremtid – Deltag i Digitaliseringstræf 2024!

  Du kan tilmelde dig eller finde det fulde program ved at trykke her eller i sidebaren til højre. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en indsigtsfuld og inspirerende dag!

  Sidst opdateret: 17. maj 2024