Gå til hovedindhold
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Arrangement

Kom til Digitaliseringsmessen 2024

Vær en early bird og book din billet inden 27. maj, så får du adgang til Danmarks vigtigste event for offentlig digitalisering til en særlig god pris. På Digitaliseringsmessen kan du få inspiration til, hvordan vi skaber bedre service med ansvarlige, digitale løsninger.

09. apr. 2024
Besøgende på Digitaliseringsmessen 2023 i Odense Congress Center

Indhold

  Onsdag d. 25. september åbner vi dørene til Digitaliseringsmessen 2024 i Odense Congress Center. Vi glæder os til endnu engang at byde velkommen til Danmarks største messe for offentlig digitalisering. Tag med og mød leverandører og kommunale kollegaer fra hele landet og hør spændende oplæg og debatter.

  Tilmeldingen til messen er netop skudt i gang. Hvis du tilmelder dig senest d. 27. maj, får du billetten til early bird-pris på kun 900 kr. + moms (herefter er prisen 1.200 kr. + moms):

  Digitaliseringsmessen er en af Danmarks største begivenheder for offentlig digitalisering. Messen bliver afholdt af KL i samarbejde med Borgerservice Danmark og KITA og tiltrækker årligt mere end 1.800 gæster fra kommuner, regioner, stat og leverandørmarkedet.

  Følg med på LinkedIn

  Årets program er i støbeskeen. I løbet af foråret vil vi løbende offentliggøre temaer og oplægsholdere på Digitaliseringsmessens hjemmeside og LinkedIn:

  Kontakt

  Konsulent

  Anna Høxbro Bak

  Digitalisering & Teknologi

  Telefon: +45 3370 3213

  E-mail: anhb@kl.dk