Gå til hovedindhold
Nyhed
Digitalisering og teknologi
Arbejdsgiver

HR møder digitalisering

Mange spørgsmål dukker op, i takt med at vi kan se, hvordan digitaliseringen fylder mere og mere i HR-opgaverne. Men hvordan vil de digitale teknologier fremover påvirke den måde, vi arbejder på? Kom med til konference, hvor vi kan dele erfaringer, lade os inspirere og give plads til at diskutere og forstå, hvordan vi som kommuner i de kommende år kan bruge digitaliseringen.

20. feb. 2024

Indhold

  Kom hjem med nye perspektiver

  Konferencen arrangeres af KL, KITA og Foreningen af Offentlige HR-chefer (OHRC), vi ser frem til at byde dig og dine kolleger velkommen.

  I løbet af dagen vil du møde inspirerende beslutningstagere, høre eksperter holde oplæg og gå i engageret dialog. Konferencen vil dække emner som kompetenceudvikling, ledelse i en digital tidsalder, governance, dataunderstøttet ledelse - og meget mere.

  Når du deltager, bringer du dine egne erfaringer og spørgsmål i spil sammen med fagligt ligesindede, og derigennem er du med til at berige konferencen og give den praktisk værdi. Der bliver rig lejlighed til at styrke sit netværk undervejs. Dette er vigtigt, også når man er retur i sin kommune og arbejder videre på sine ledelses- eller specialistopgaver.

  Hvem retter konferencen sig til?

  Konferencen er for dig, der er chef, leder eller konsulent inden for HR, personale, it, digitalisering og udvikling. Desuden er konferencen relevant for it-projektledere og andre, der arbejder i krydsfeltet mellem digitalisering og HR. It-leverandører og konsulenthuse er også velkomne. 
  I mange kommuner vælger flere at tage af sted sammen på konferencer som denne. Det skaber en fælles anledning til inspiration og fagligt løft. Det er uvurderligt for sparring og opgaveløsning, når man er tilbage på job i kommunen.

  Tid og sted

  Konferencen "HR møder digitalisering" finder sted mandag den 10. juni 2024 kl. 9:30 til 16:30. Fra kl. 8:30 åbnes der for indtjekning, og der bydes velkommen med en let morgenanretning med kaffe og te. Konferencen afholdes på Comwell, Skovbrynet 1, 6000 Kolding

  Pris og tilmelding

  2.175,- + moms. Tilmelding er bindende, men du er velkommen til at sende en kollega, hvis du er forhindret. 

  Tilmeld dig her

  Kontakt

  Chefsekretær

  Anne Louise Corell

  IT-Arkitektur & Standarder

  Telefon: +45 3370 3742

  E-mail: anlc@kl.dk