Gå til hovedindhold
Nyhed
Børn og unge
Forvaltning og ledelse

Webinar den 30. april 2024: Mere frihed og styrket faglig ledelse - regelforenkling på dagtilbuds- og skoleområdet

Den 30. april afholdes webinar om frisættelses- og regelforenklingserfaringer på dagtilbuds- og skoleområdet. Tilmelding er gratis og link findes nederst på siden.

18. apr. 2024

Indhold

  Lokale regler og unødvendigt bureaukrati kan spænde ben for ledere og medarbejderes mulighed for at træffe gode faglige beslutninger og skabe pædagogisk udvikling i dagtilbud og skoler.

  Hvordan kan man som kommune gribe processen an, når man vil se kommunale regler og projekter kritisk igennem og luge ud, så der bliver større professionelt råderum i dagtilbud og skoler?

  Helsingør og Esbjerg Kommune har indgået velfærdsaftaler med regeringen og er frisat fra statslig styring på henholdsvis dagtilbuds- og skoleområdet. Frisættelsen har været en anledning til også at se kommunale regler og procedurer igennem for at skabe større fagligt råderum blandt ledere og medarbejdere til gavn for børn og unge. På webinaret fortæller de om deres erfaringer med processen.  

  Målgruppe for webinaret: Webinaret er målrettet forvaltningschefer, ledere og medarbejdere særligt fra dagtilbuds- og skoleområdet med interesse for at skabe større lokalt ledelsesrum.

  Oplægsholdere:

  • Peter Pannula Toft, Børn og skolechef, KL
  • Helene Horsbrugh, dagtilbudschef, Helsingør Kommune
  • René G. Nielsen, direktør for Børn & Kultur, Esbjerg Kommune

  I tilmeldingen kan forskellige webinarer og arrangementer tilvælges, heraf webinaret på dagtilbuds- og skoleområdet, der er gratis.

  Tilmeld dig webinaret

  Kontakt

  Konsulent

  Søren Hoby Andersen

  Børn, Unge & Folkeskole

  Telefon: +45 3370 3284

  E-mail: soha@kl.dk