Gå til hovedindhold

Børn og Unge

46 resultater

Faglig ledelse og frisættelse

02. maj 2024
Nyhed
Børn og unge
Børn og unge

Der er politiske ambitioner om "frisættelse" af både dagtilbuddene og øvrige velfærdsområder. Men hvordan kan faglig ledelse være en central del af frisættelse på dagtilbudsområdet? Det og meget mere sætter KL's Dagtilbudskonference fokus på den 29. maj 2024.

Børn der leger med blade fra naturen

Politisk ledelse på børne- og folkeskoleområdet: Sparringsrum for udvalgsformænd

01. maj 2024
Nyhed
Børn og unge
/ Dagtilbud og skole

Arbejdet med at sikre de bedste rammer for vores børn og unge er noget af det vigtigste. Men området er fyldt med udfordringer, og den politiske ledelsesrolle er under forandring. KL og Komponent giver derfor mulighed for at være en del af et sparringsrum for udvalgsformænd på børne- og ungeområdet med fokus erfaringsudveksling, kompetenceudvikling, ekspertoplæg og meget mere.

Stadig ledige pladser til KL og STUK’s netværk for kommunale læsekonsulenter den 10. juni 2024

30. apr. 2024
Nyhed
Børn og unge
Folkeskole

KL og STUK afholder netværksmøde for kommunale læsekonsulenter mandag den 10. juni 2024, klokken 9.30-16.00 på Comwell Aarhus. På netværksdagen sættes der fokus på æstetiske læreprocesser i arbejdet med at udvikle elevernes kommunikative kompetencer om formiddagen, og om eftermiddagen sættes der fokus på tale-til-tekst.

Webinar om ny lovgivning vedrørende kommuners kvalitetsaftaler med behandlings- og specialundervisningstilbud samt specialundervisningstilbud på børne- og ungehjem.

30. apr. 2024
Nyhed
Børn og unge
Folkeskole

KL og STUK inviterer til webinar om den nye lovgivning vedrørende behandlings- og specialundervisningstilbud samt specialundervisningstilbud på børne- og ungehjem. Webinaret afholdes tirsdag den 7. maj kl. 15.00-16.00.

Sæt spot på den kollektive vejledning

25. apr. 2024
Nyhed
Uddannelsesvejledning
Uddannelse

Webinaret "Gentænk den kollektive vejledning" er nu åben for tilmelding.

Webinar: EUX for vejledere

25. apr. 2024
Nyhed
Børn og unge
Ungdomsuddannelse

Se eller gense webinar om EUX for vejledere og bliv opdateret på forskellige EUX-modeller og få seneste nyt fra eleverne selv