Gå til hovedindhold

Nyheder om Børn og Unge 2024

44 resultater

KL inviterer til netværk med fokus på integration og sprog i dagtilbud og skoler

10. okt. 2024
Nyhed
Børn og unge
Dagtilbud

I løbet af tre netværksmøder sættes der fokus på, hvordan kommuner, dagtilbud og skoler har arbejdet med udfordringer i områder med mange nytilkomne børn og unge med enten flygtningebaggrund eller forældre, der kommer til Danmark for at arbejde.

simon klein knudsen (KL)

KL inviterer til en webinarrække om styring og ledelse af en styrket almenskole

03. okt. 2024
Nyhed
Børn og unge

I løbet af fem webinarer sætter KL fokus på styrings- og ledelsesgreb, der kan understøtte omstillingen hen imod et stærkere almenområde i folkeskolen, så flere børn og unge trives. Læs mere om, hvordan I tilmelder jer på denne side.

Tilmeldingen til næste møde i KL og STUK’s netværk for kommunale læsekonsulenter den 3. december 2024 er åben

27. sep. 2024
Nyhed
Børn og unge
Folkeskole

Tilmeldingen og programmet til KL og STUK’s netværksmøde for kommunale læsekonsulenter, som afholdes tirsdag d. 3. december 2024, klokken 9.30-16.00 på Comwell Odense, er nu offentliggjort.

Se det fulde program til KL’s Folkeskolekonference – En skole, der kan mere

10. sep. 2024
Nyhed
Børn og unge

Det endelige program for Folkeskolekonferencen 2024 er nu på plads. Konferencen finder sted onsdag den 25. september med temaet "En skole, der kan mere."

Brønshøj skole på folkeskolekonferencen

27. aug. 2024
Nyhed
Børn og unge
Arrangement

KL’s Folkeskolekonference nærmer sig, og her kan man bl.a. høre om Brønshøj Skole, der skaber opsigt med deres skoleudvikling.

Kollektiv vejledning - Kunsten at lede en klasse

26. aug. 2024
Nyhed
Børn og unge
Folkeskole

Et nyt skoleår er netop begyndt, og en ny runde med kollektiv vejledning venter forude. For at understøtte uddannelsesvejledere, der gennemfører kollektiv vejledning, sætter EUK på dette webinar om vejledning i fællesskaber fokus på klasseledelse. Tilmelding til webinaret er åben.