Gå til hovedindhold

Nyheder om Børn og Unge 2024

34 resultater

Tilmeldingsfristen til KL’s netværk for dagplejeledere er blevet forlænget

25. jun. 2024
Nyhed
Børn og unge
Dagtilbud

32 kommuner har allerede tilmeldt sig KL’s netværk for dagplejeledere. Vi håber, at mange flere kommuner har lyst til at være med i netværket, og derfor har vi valgt at forlænge tilmeldingsfristen til fredag den 23. august 2024 klokken 12.00.

Eleverne: "Leg og bevægelse motiverer til valg af uddannelse"

17. jun. 2024
Nyhed
Uddannelse
Uddannelsesvejledning

Alle udskolingselever i grundskolen modtager hvert år uddannelses- og erhvervsvejledning. Selvom vejledningstilbud er forskellige på tværs af kommunerne, viser en analyse fra KL, at kommunerne prioriterer vejledningsindsatsen højt. En prioritering, der også efterspørges af eleverne, som gerne vil have vejledningsaktiviteter, der i endnu højere grad indeholder leg og bevægelse. Eleverne ønsker sig ligeledes vejledningsaktiviteter, der tager afsæt i klassefællesskabet, da det er med til at styrke sammenholdet.

Tilmeldingsfristen til KL’s netværk for dagplejeledere nærmer sig

17. jun. 2024
Nyhed
Børn og unge
Dagtilbud

KL inviterer til et nyt netværk for dagplejeledere. Husk at tilmelde jer inden tilmeldingsfristen onsdag den 26. juni kl. 12.00.

KL inviterer til netværk for dagplejeledere

04. jun. 2024
Nyhed
Børn og unge
Dagtilbud

Dagplejen og kvaliteten i de pædagogiske læringsmiljøer i dagplejen har fået stigende opmærksomhed over de seneste år. Det betyder blandt andet et øget fokus på den faglige ledelsesopgave i dagplejen. Dagplejelederne står med en faglig ledelsesopgave, som er anderledes end daginstitutions-lederes og forvaltningslederes. Med det afsæt inviterer KL til et nyt netværk for dagplejeledere.

Politisk ledelse på børne- og folkeskoleområdet: Sparringsrum for udvalgsformænd

03. jun. 2024
Nyhed
Børn og unge
Dagtilbud

KL og Komponent giver mulighed for at være en del af et sparringsrum for udvalgsformænd på børne- og ungeområdet med fokus erfaringsudveksling, kompetenceudvikling, ekspertoplæg og meget mere. På første møde sættes der fokus på arbejdet med trivsel og fællesskaber.

Godt i gang med gruppevejledning i KUI og grundskolen

31. maj 2024
Nyhed
Børn og unge
Uddannelsesvejledning

Tilmeldingen er nu åben til KL's andet webinar om vejledning i fællesskab, der har titlen: "Godt i gang med gruppevejledning i KUI og grundskolen".