Gå til hovedindhold
Børn og unge
Folkeskole

Næste møde i KL og STUK’s læsekonsulentnetværk er den 10. juni 2024

KL og STUK er nu klar med datoen for netværksmødet for kommunale læsekonsulenter, som afholdes mandag den 10. juni 2024, kl. 9.30-16.00 på Comwell Aarhus. Temaet for netværks-dagen er ”Lytning, læseforståelse og ordblinde elever”.

05. feb. 2024

Indhold

  KL og STUK’s læsekonsulentnetværk

  Læsekonsulentnetværket har til formål at understøtte de kommunale læsekonsulenter i deres arbejde med læse- og ordblindedområdet og er derfor gået sammen om at etablere et netværk af kommunale læsekonsulenter. Formålet er blandt andet at give læsekonsulenterne mulighed for at få ny viden, udveksle erfaringer og videndele om god praksis og dermed blive inspireret af hinanden. Det er desuden hensigten, at netværket kan styrke kommunernes mere strategiske og ledelsesmæssige fokus på området, herunder dialogen og samarbejdet i forvaltningen og mellem forvaltning og skole.

  Målgruppe

  Målgruppen for netværket er læsekonsulenter i forvaltningen. I kommuner uden en læsekonsulent kan pædagogiske konsulenter med ansvar for læse- og ordblindedområdet indgå i netværket. Der kan deltage to konsulenter pr. kommune.

  Yderligere information om programmet for netværksdagen den 10. juni vil blive offentliggjort senere.

  Tilmeld dig netværksdagen

  Sidst opdateret: 27. februar 2024

  Kontakt

  Konsulent

  Kasper Nordborg Kiær

  Børn, Unge & Folkeskole

  Telefon: +45 3370 3366

  E-mail: kank@kl.dk

  Student

  Camilla Heering Elong

  Børn, Unge & Folkeskole

  Telefon: +45 3370 3520

  E-mail: cael@kl.dk