Gå til hovedindhold
Nyhed
Børn og unge
Dagtilbud

Ledelse af leg i en forandret legekultur

KL afholder den årlige Dagtilbudskonference den 29. maj 2024 i Odeon i Odense, hvor vi blandt andet zoomer ind på de ledelsesmæssige greb i udviklingen af kvalitet i dagtilbud. Kom og hør ph.d. og lektor ved DPU på Aarhus Universitet, Ditte Winther-Lindqvist, fortælle om hvordan legekulturen er i forandring og kalder på fornyet fokus på leg.

15. mar. 2024
Børn der leger med blade fra naturen

Indhold

  Ledelse af leg

  Hvordan kalder den forandrede legekultur på et fornyet fokus på leg? Det spørgsmål bliver omdrejningspunktet, når Ditte Winther-Lindqvist holder oplæg på KL’s Dagtilbudskonference 2024.

  Dagtilbud er på mange måder der, hvor det moderne børnelivs legekultur rammesættes og videreføres. Siden 2019 har Ditte Winther-Lindqvist samarbejdet med ”Levende Legekultur” og en række kommuner i Danmark om at styrke legekulturens betingelser i dagtilbud. Levende Legekultur har over de seneste 5 år givet et indblik i, hvilke barrierer der er for leg i dagtilbud, og hvordan vi med større fokus på leg og viden om legekultur kan styrke legen og børnelivet. Ditte Winther-Lindqvist vil under sit oplæg komme med konkrete tiltag til at styrke legen i dagtilbud og præsentere nye begreber såsom legemod, legeledelse og legedidaktik.

  Læs mere om program, tilmelding og stande her:

  Dagtilbudskonference

  Kontakt

  Specialkonsulent

  Jette Kyhl

  Børn, Unge & Folkeskole

  Telefon: +45 3370 3776

  E-mail: jeky@kl.dk

  Konsulent

  Frederikke Magdalene Fink Skov

  Børn, Unge & Folkeskole

  Telefon: +45 3370 3708

  E-mail: fmfs@kl.dk

  Student

  Camilla Heering Elong

  Børn, Unge & Folkeskole

  Telefon: +45 3370 3520

  E-mail: cael@kl.dk