Gå til hovedindhold
Børn og unge
Dagtilbud
Arrangement

Bliv standholder på KL`s dagtilbudskonference 2024

KL afholder den årlige dagtilbudskonference den 29. maj 2024. Konferencen afholdes i Odeon i Odense.

30. jan. 2024

Indhold

  Kom i dialog med ledere, chefer og konsulenter på dagtilbudsområdet

  Det er stadig muligt at booke stande til KL’s årets dagtilbudskonference. En stand på KL’s dagtilbudskonference vil give jer en unik mulighed for at komme i dialog med dagtilbudsledere, forvaltningschefer, konsulenter og andre interessenter på dagtilbudsområdet. 

  Konferencen starter kl. 8.00 med besøg i standene og morgenkaffe. I løbet af dagen vil deltagerne flere gange have mulighed for at besøge standområdet. Det gælder både i pausen om formiddag, i frokosten og i pausen om eftermiddag. Dele af forplejningen foregår stående ved caféborde i standområdet. Det betyder, at I får derved en central placering på konferencen.  

  Praktisk info

  I år tilbydes der stande á 2x3 m. Prisen for en stand er 11.000 kr. ekskl. moms. Det inkluderer et almindeligt bord, opsætning af strøm, gratis wifi og eksponering i KL’s konferenceapp. Ekstraudstyr kan bestilles separat. Prisen inkluderer også, at I kan få to deltagere med til kostpris på 1.195 kr. ekskl. moms pr. person. Prisen rettes til manuelt ifm. konferencens opkrævning, som sker efter afholdelsen.

  I kan tilmelde jer og læse mere om standbooking på dagtilbudskonferencen på KL’s tilmeldingsside (kl.dk)

  Sidst opdateret: 30. januar 2024