Gå til hovedindhold

It-Arkitekturrådets møder i 2018

4 resultater

28. møde: Arkitekturtænkning i fokus hos Kommunernes It-Arkitekturråd

06. dec. 2018

Strategien for kommunernes fælles ledelsesinformationssystem (FLIS) indeholder en række ideer til fælleskommunale tiltag, der kalder på at blive understøttet af den fælleskommunale rammearkitektur. Projektet har derfor bedt Arkitekturrådet om input til, hvilke elementer fra rammearkitekturen, der kan afhjælpe nogle af de udfordringer man står over for i FLIS. Læs bl.a. om It-Arkitekturrådets perspektiv på sagen og meget mere fra mødet i december 2018.

27. møde: Kommunernes It-Arkitekturråd drøfter næste fase i digitaliseringsprojekter

26. sep. 2018

It-Arkitekturrådet behandlede d. 26. september 2018 bl.a. projekterne AULA, Kloge Kommunale Kvadratmeter og løsningskoncept for indsamling af data vedr. selvbetjeningsløsninger. Læs hele referatet nederst på siden for at få det fulde overblik.

26. møde: Nye aktiviteter og projekter i fremgang på 26. møde i It-Arkitekturrådet

30. maj 2018

Et løsningskoncept for tilslutning til digital udveksling af ydelsessager mellem EU-medlemslande, en projektgruppe for 'Internet of Things'-komponent og fremgang med 'Adgang til egne data' var blandt emnerne på det seneste møde i Kommunernes It-Arkitekturråd.

25. møde: Struktur og rammer i fokus i Kommunernes It-Arkitekturråd

28. feb. 2018

Mødet bød bl.a. på en introduktion til den kommende nye rammeaftale 02.19 fra SKI, projektet 'Adgang til egne data' præsenterede en prototype, og rådet fik status fra et projekt, der har til formål skabe en mere struktureret dokumentationspraksis på socialområdet.