Gå til hovedindhold
Digitalisering og teknologi
Netværk

2. møde i Dialogforum: Digitaliseringsstrategi og digitalisering af folkeskolen

Den 22. april 2015 afholdt KL dialogmøde i det strategiske Dialogforum for kommunale it-leverandører og -konsulenter. Temaerne var den fælleskommunale digitaliseringsstrategi for 2016-2020 og folkeskolens digitale udvikling.

Ældre end 12 mdr.

Indhold

    Temaerne på mødet var den kommende fælleskommunale digitaliseringsstrategi for 2016-2020 og folkeskolens digitale udvikling, med vægt på kommunernes anskaffelse af de it-løsninger, der skal realisere det nye brugerportalsinitiativ.

    Temamødets anden halvdel havde fokus på digitaliseringen af folkeskolen og her var der oplæg fra Udviklings- og forhandlingschef Ralf Klitgaard Jensen (KL), Chefkonsulent Nikolaj Skovmann Malkov (KL) og Formand for Kommunernes It-Arkitekturråd og KIT@, Henrik Brix.

    Du kan finde oplægsholdernes præsentationer og se yderligere materiale nederst på denne side

    KL vil gerne takke for det gode fremmøde og den positive interesse i forbindelse med mødet og ser frem til at invitere til endnu et temamøde i efteråret 2015. Hvis man som it-leverandør eller konsulent ikke modtog en invitation til mødet den 22. april 2015 – eller hvis man har forslag eller spørgsmål til forummet – er man mere end velkommen til at skrive til dialogforum@kl.dk