Gå til hovedindhold
Nyhed
Klima
Teknik og miljø

Indstil din Kommune til KL's Klimapris 2024 - Deadline for Indsendelse Rykket til den 22. januar

Vi vil gerne minde alle landets kommuner om den igangværende indstillingsperiode til KL's Klimapris 2024. Indstil jeres bæredygtigheds- og klimaindsatser for at få anerkendelse og synliggøre jeres grønne initiativer på det kommende KL Klima & Miljø Topmøde i april 2024. Deadline for indsendelse af jeres bidrag er nu rykket til den 22. januar 2024.

10. jan. 2024

Indhold

  Vi vil gerne minde om, at der snart er frist for indstillinger til KL’s Klimapris 2024. For at få så mange gode bud som muligt, har vi rykket fristen for indsendelse fra d. 15. januar til d. 22. januar. Indstil din kommunes indsats til KL’s Klimapris 2024, hvis I aktivt deltager i klimaarbejdet og har implementeret særlige tiltag for at fremme den grønne omstilling.

  Sidste år så vi et imponerende felt af grønne initiativer – så vi ved, at interessen og dedikationen til at skabe bæredygtige løsninger på tværs af landet er derude.

  KL’s Klimapris hylder kommuner, der har demonstreret en særlig indsats for at fremme den grønne omstilling og implementere bæredygtige løsninger i Danmark. Prismodtageren skal have udviklet nyskabende løsninger, som adresserer både klima- og biodiversitetskrisen. Igen i år uddeles prisen på KL’s Klima og Miljøtopmøde som finder sted d. 11.-12. april 2024. 

  Sådan indstiller du

  For at indstille jeres klimaindsats til KL's Klimapris, skal jeres indstilling være modtaget senest den 22. januar 2024. Udfyld formularen og indsend jeres bidrag via denne indstillingsside:

  KL's Klimapris

  KL opfordrer alle danske kommuner til at deltage i denne mulighed for at få anerkendelse for deres bæredygtige indsatser. Indstil jeres kommune i dag og vær med til at forme Danmarks grønne fremtid!

  For yderligere inspiration og indsigt i, hvordan Lemvig Kommune vandt KL’s Klimapris 2023, kan du læse interviewet med borgmester Erik Flyvholm, hvor han deler kommunens succeser og fremtidige ambitioner for bæredygtighed og grøn omstilling.  

  Indstil din Kommune til KL's Klimapris 2024