Gå til hovedindhold
Nyhed
Børn og unge
Dagtilbud

Der er kun 50 pladser tilbage på KL’s Dagtilbudskonference den 29. maj 2024 og tilmeldingsfristen nærmer sig

Tilmeldingen til KL's Dagtilbudskonference 2024 lukker den 16. maj 2024. Så du skal skynde dig, hvis du vil nå at få en plads!

07. maj 2024
Børn der leger med blade fra naturen

Indhold

    Ledelse af kvalitet til gavn for alle børn

    KL’s Dagtilbudskonference 2024 sætter fokus på ledelse af kvalitet til gavn for alle børn. Det er en helt central ledelsesmæssig opgave at understøtte og rammesætte arbejdet med kvalitetsudvikling, og derfor stiller konferencen skarpt på de ledelsesmæssige greb ind i udviklingen af kvalitet i dagtilbud. Der sættes fokus på ledelse i hele styringskæden, både i det enkelte dagtilbud og på forvaltningsniveau. Mange børn får deres første erfaringer med at være en del af et fællesskab uden for familien i dagtilbud, hvor de lærer at indgå i relationer med andre børn. Det er afgørende, at dagtilbuds kan skabe stærke børnefællesskaber, som er med til at forebygge, at børn segregeres væk fra almenområdet. 

    Derfor sætter KL’s Dagtilbudskonferencen også fokus på, hvordan vi understøtter, at alle børn har mulighed for at deltage og være en del af et fællesskab i dagtilbud. Det kræver både et blik for samspillet mellem barn og voksen, men også for børnenes indbyrdes relationer, og hvordan man understøtter børns nysgerrighed over for hinanden.Derudover stiller konferencen skarpt på den rolle, som legen kan spille i børns fællesskaber, og hvordan den bliver værdifuld i forhold til at få flere børn med i fællesskaber. Samtidig er det væsentligt at have blik for, hvordan man ledelsesmæssigt understøtter arbejdet med børns fællesskaber og trivsel. Det og meget mere skal vi dykke ned i på KL’s Dagtilbudskonference. KL glæder sig til at byde velkommen til årets Dagtilbudskonference, som i år afholdes i Odeon i Odense den 29. maj 2024.  

    Tilmelding og information 

    Læs mere om program, tilmelding og stande her

    Kontakt

    Specialkonsulent

    Jette Kyhl

    Børn, Unge & Folkeskole

    Telefon: +45 3370 3776

    E-mail: jeky@kl.dk

    Konsulent

    Frederikke Magdalene Fink Skov

    Børn, Unge & Folkeskole

    Telefon: +45 3370 3708

    E-mail: fmfs@kl.dk

    Student

    Camilla Heering Elong

    Børn, Unge & Folkeskole

    Telefon: +45 3370 3520

    E-mail: cael@kl.dk