Gå til hovedindhold
Kommunikation
Arrangementer

Kommunikationsdøgn

Ny viden, konkrete værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde som kommunikatør i kommunerne - Kommunikationsdøgn holdes i 2023 i København den 2.-3. november.

Indhold

  Nu er der igen mulighed for at netværke med kommunikationskollegaer fra hele landet, når KL den 2.- 3. november byder velkommen til Kommunikationsdøgnet 2023 på hotel Scandic Copenhagen ved søerne i København.

  Kommunikationsdøgnet er den eneste konference for alle os, der arbejder med kommunikation i kommunerne. Her bruger vi 24 timer sammen med kollegaer fra hele landet. Du får ny viden fra garvede branchefolk, hører om de seneste tendenser og får konkrete redskaber med hjem til arbejdsdagen.

  Kommunikationsdøgnet er for alle, der arbejder med kommunikation i kommunerne og du er velkommen, uanset om du er kommunikationschef, pressechef, webkonsulent, digitaliseringsmedarbejder, kommunikationskonsulent, udviklingsmedarbejder, SoMe-redaktør, presserådgiver eller noget helt andet i en kommune.

  Netværk, inspiration og erfaringer

  I år dykker vi igen ned i de områder af kommunikationsfaget, der optager kommunikatørerne mest. På programmet finder du oplæg om alt fra de klassiske discipliner til de nyere områder med pressehåndtering og sociale medier til bæredygtighed og borgerinddragelse samt workshops om kommunikatørens nye digitale hjælpemiddel - AI.

  Kommunikationsdøgnet er en enestående chance for at skabe givende netværk på tværs af kommunegrænser og få inspiration med hjem fra eksperter fra den offentlige såvel som den private kommunikationsverden.

  Sidst opdateret: 6. november 2023

  Kontakt

  Specialkonsulent og Teamleder

  Stine Mandrup Lund

  Kommunikation

  Telefon: +45 3370 3661

  Email: stml@kl.dk