Gå til hovedindhold
Kommunikation
Arrangement

Kommunikationsdøgn

Ny viden, konkrete værktøjer og inspiration, du kan bruge i dit arbejde som kommunikatør i kommunerne - Kommunikationsdøgn holdes i 2024 i Odense, onsdag den 27. til torsdag den 28. november.

Ældre end 12 mdr.

Indhold

  Nu er der igen mulighed for at netværke med kommunikationskollegaer fra hele landet, når KL den 27.-28. november byder velkommen til Kommunikationsdøgnet 2024 på hotel Comwell, H.C. Andersen i Odense. 

  Kommunikationsdøgnet er den eneste konference for alle os, der arbejder med kommunikation i kommunerne. Her bruger vi 24 timer sammen med kollegaer fra hele landet. Du får ny viden fra garvede branchefolk, hører om de seneste tendenser og får konkrete redskaber med hjem til arbejdsdagen. Du er velkommen, uanset om du er kommunikationschef, pressechef, webkonsulent, digitaliseringsmedarbejder, kommunikationskonsulent, udviklingsmedarbejder, SoMe-redaktør, presserådgiver eller noget helt andet i en kommune.

  Følg med på siden her og se programmet tage form i takt med at emner og oplægsholdere offentliggøres.

  Tilmeld dig også nyhedsbrevet til højre, og bliv én af de første til at modtage nyt om Kommunikationsdøgnet. 

  Hvis du har spørgsmål eller input til Kommunikationsdøgnets program, kan du tage kontakt til Stine Mandrup Lund.

  Har du har overvejelser eller spørgsmål til hvordan man bliver udstiller på Kommunikationdøgnet, kan du tage kontakt til Janni Elmquist Clausen

  Vi ser frem til 24 timer sammen om kommunikation i kommunerne. 

  Sidst opdateret: 15. marts 2024

  Kontakt

  Specialkonsulent og Teamleder

  Stine Mandrup Lund

  Kommunikation

  Telefon: +45 3370 3661

  E-mail: stml@kl.dk