Gå til hovedindhold
Nyhed
Børn og unge
Social

FGU-rejseholdet besøger FGU’er og kommuner

Få indblik i rejseholdets arbejde og foreløbige observationer, når Per B. Christensen kommer på KL’s Ungetræf 24 den 4. juni. FGU-rejseholdet har allerede besøgt fem FGU’er og en række samarbejdskommuner rundt i landet. Rejseholdets opgave er bl.a. at understøtte samarbejdet lokalt mellem FGU’en og den kommunale ungeindsats samt indbyde til dialog for at finde og sprede de gode erfaringer, som kan understøtte implementeringen af FGU og KUI yderligere.

06. maj 2024

Indhold

  Det er knap fem år siden, den kommunale ungeindsats fik ansvaret for, at de unge under 25 år, der står udenfor, kommer i uddannelse eller job – og her er et godt samarbejde mellem FGU og den kommunale ungeindsats vigtig for, at de unge kommer godt på vej og ind i vigtige fællesskaber.

  Børne- og Undervisningsministeriet har i samarbejde med KL nedsat FGU-rejseholdet med formand for Danske SOSU-skoler, Per B. Christensen og børne- og ungedirektør i Vejle Kommune, Claus Svold i spidsen. Siden december 2023 har de rejst rundt i landet for at besøge FGU’er og kommuner, og de har nu været rundt på halvdelen af besøgene i 2024.  

  Kom med til KL’s Ungetræf 24, hvor vi sammen med Per B. Christensen bliver lukket ind i maskinrummet i arbejdet med FGU-rejseholdet. Her løfter Per B. Christensen sløret for tilgangen og de foreløbige observationer, og der vil være mulighed for dialog.

  Er du også nysgerrig på rejseholdets foreløbige arbejde? Se det foreløbige program og tilmeld dig her:

   Tilmelding og program

  Kontakt

  Chefkonsulent

  Ellen Sveistrup Dahl

  Beskæftigelse, Integration & Socialpolitik

  Telefon: +45 3370 3555

  E-mail: esda@kl.dk