Gå til hovedindhold

Beskæftigelse

18 resultater

43.000 unge uden uddannelse og job – sammen lykkes vi

15. maj 2024
Nyhed
Arrangement
Beskæftigelse

Kom med på Ungetræf 24, hvor vi sammen sætter fokus på at hjælpe de unge ud i uddannelses- og jobfælleskaber.

Hør Noemi Katznelson og Anne Görlich på KL’s Ungetræf 24: Aktuelle samfundsmæssige udviklinger skaber ny udsathed for unge

08. maj 2024
Nyhed
Social
Beskæftigelse

Noemi Katznelson og Anne Görlich besøger hovedscenen på Ungetræf 24. Her fortæller de om deres forskning om, hvordan nye samfundsmæssige rammer og vilkår har skabt en ny udsathed blandt unge.

FGU-rejseholdet besøger FGU’er og kommuner

06. maj 2024
Nyhed
Børn og unge
Social

Få indblik i rejseholdets arbejde og foreløbige observationer, når Per B. Christensen kommer på KL’s Ungetræf 24 den 4. juni. FGU-rejseholdet har allerede besøgt fem FGU’er og en række samarbejdskommuner rundt i landet. Rejseholdets opgave er bl.a. at understøtte samarbejdet lokalt mellem FGU’en og den kommunale ungeindsats samt indbyde til dialog for at finde og sprede de gode erfaringer, som kan understøtte implementeringen af FGU og KUI yderligere.

Nu kan du læse mere om sessionerne på Ungetræf 24!

30. apr. 2024
Nyhed
Beskæftigelse
Børn og unge

Ud over de spændende oplæg på scenen i plenum kan du på Ungetræf komme i dybden med en række temaer, når du deltager i to af dagens fire sessioner.

Sådan fordeler målgruppen for arbejdspligt sig i kommunerne

26. apr. 2024
Nyhed
Beskæftigelse
Integration

KL har i samarbejde med Kombit trukket tal på fordelingen af borgere, der forventes at blive omfattet af den kommende arbejdspligt. Se fordelingen og læs om KL’s position ift. arbejdspligten.

Ungetræf 24: Bliv klogere på de udsatte unge mellem folkeskole og ungdomsdannelse – hvordan møder vi dem?

25. apr. 2024
Nyhed
Beskæftigelse
Børn og unge

Glæd dig til KL’s Ungetræf 24 den 4. juni, hvor vi bl.a. får besøg af Kathrin Houmøller og Ulrik Lerbech Vinther fra Center for Boligsocial Udvikling (CFBU). De indvier os i de centrale indsigter fra undersøgelsen ”Hvis ikke du har en uddannelse, så har du ikke et liv,” der kaster lys over det grænseland, udsatte unge befinder sig i, mellem grundskole og ungdomsuddannelse.