Gå til hovedindhold

Beskæftigelse

15 resultater

Nu kan du læse mere om sessionerne på Ungetræf 24!

30. apr. 2024
Nyhed
Beskæftigelse
Beskæftigelse

Ud over de spændende oplæg på scenen i plenum kan du på Ungetræf komme i dybden med en række temaer, når du deltager i to af dagens fire sessioner.

Sådan fordeler målgruppen for arbejdspligt sig i kommunerne

26. apr. 2024
Nyhed
/ Beskæftigelse og integration
Integration

KL har i samarbejde med Kombit trukket tal på fordelingen af borgere, der forventes at blive omfattet af den kommende arbejdspligt. Se fordelingen og læs om KL’s position ift. arbejdspligten.

Ungetræf 24: Bliv klogere på de udsatte unge mellem folkeskole og ungdomsdannelse – hvordan møder vi dem?

25. apr. 2024
Nyhed
Beskæftigelse
Beskæftigelse

Glæd dig til KL’s Ungetræf 24 den 4. juni, hvor vi bl.a. får besøg af Kathrin Houmøller og Ulrik Lerbech Vinther fra Center for Boligsocial Udvikling (CFBU). De indvier os i de centrale indsigter fra undersøgelsen ”Hvis ikke du har en uddannelse, så har du ikke et liv,” der kaster lys over det grænseland, udsatte unge befinder sig i, mellem grundskole og ungdomsuddannelse.

Fælles om de unge uden uddannelse og job – KL’s Ungetræf 24 den 4. juni

18. apr. 2024
Nyhed
Børn og unge
Beskæftigelse

På årets Ungetræf er der mulighed for gennem faglige oplæg og erfaringsudvekslinger at blive klogere på, hvordan et godt samarbejde mellem kommuner, unge, uddannelsesinstitutioner, FGU og virksomheder kan være til gavn for de unge, som ikke er en del af fællesskabet i dag. Det foreløbige program er ude nu.

Præsentationer fra KL’s Beskæftigelsestræf 24

07. mar. 2024
Nyhed
Beskæftigelse
Arrangement

Mere end 500 deltagere fra kommuner, organisationer, styrelser m.v. var den 5. marts samlet i Odense til Beskæftigelsestræf 24.

Du kan nu tilmelde dig KL's Ungetræf 24

04. mar. 2024
Nyhed
Børn og unge
Børn og unge

KL’s Ungetræf finder sted den 4. juni i Kolding. På Ungetræf 24 sættes der fokus på, hvordan vi sammen kan lykkes med at få flere unge i uddannelse og job.