Gå til hovedindhold

Kontakt til KL

I KL tager vi udgangspunkt i kommunernes interesser. Det gør vi bl.a. ved at bidrage med relevant information og rådgivning. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte en af vores 400 medarbejdere, hvis du har spørgsmål eller har brug for et godt råd.

Indhold

  KL

  Weidekampsgade 10, Postboks 3370, 2300 København S
  Mail: kl@kl.dk
  Telefon: 33 70 33 70
  CVR:-nummer: 62547413

  Indgangen til KL-Huset ligger i Weidekampsgade 10, nogle få minutters kørsel fra Rådhuspladsen og seks minutters gang fra den nærmeste metrostation Islands Brygge. KL-Huset ligger centralt i forhold til både Københavns Lufthavn og Københavns Hovedbanegård.

  Er du på cykel eller i bil?

  Er du i bil, og kommer du fra Sjællandssiden, kører du over Langebro og ved første lyssignal til højre ad Klaksvigsgade. KL-Huset ligger på hjørnet af Klaksvigsgade og Weidekampsgade.

  Kommer du fra Amagersiden, drejer du fra Amager Boulevard ad Ørestads Boulevard ved Seruminstituttet og derefter ved Q8-tanken ad Weidekampsgade til KL-Huset. Kører du på cykel, er der cykelstativer ved facaden mod Klaksvigsgade.

  Kører du med kollektiv transport?

  Kører du med kollektiv transport, kører buslinjerne 5C og 250S fra Hovedbanegården og buslinje 33 fra Rådhuspladsen. Stå af ved første stop efter passage af Langebro. Vælger du Metroen, skal du køre mod M1 Vestamager og stå af ved Islands Brygge - ca. 5 minutters gang fra stationens udgang ved Njalsgade ad Ørestads Boulevard til Weidekampsgade ved Q8-tanken.

  Parkering

  Der er parkering i kælderen med nedkørsel ad rampen mellem KL-Huset og HK-Huset. Tryk på knap til KL's reception for at få åbnet bommen.

  Vær opmærksom på, at der er et begrænset antal p-pladser i kælderen til fri afbenyttelse. Alternativt er der betalingsparkering ved Radisson Blu - Scandinavia Hotel, indkørsel fra Ørestads Boulevard. 

  Hvad er sikker e-post?

  Sikker e-post er e-post, der er krypteret og signeret med digital signatur.Kryptering forhindrer, at uvedkommende kan læse e-posten, når den sendes over internettet og giver sikkerhed for, at e-posten ikke er ændret undervejs. Signering giver sikkerhed for modtagerens og afsenderens identitet.

  Sikker e-post kræver digital signatur

  For at sende og modtage sikker, krypteret post skal både afsender og modtagere have digital signatur.Digital signatur er således påkrævet, hvis man ønsker sikker, digital kommunikation med KL.

  Sådan sender du sikker e-post til KL

  For at kunne sende sikker e-post til KL skal du først hente postkassen kl@kl.dk's certifikat gennem et vCard.

  Hent certifikat

  Der åbnes et vindue med et søgefelt, hvor der skal søges på kl@kl.dk.

  Hvis du har brug for hjælp til installation af dit vCard, kan du få hjælp hos Nets.

  Nets

  Sidst opdateret: 23. februar 2024

  Links