Gå til hovedindhold

It-Arkitekturrådets møder i 2013

4 resultater

8. møde: Er kommunerne rustet til de digitale udfordringer?

20. nov. 2013

Øget strategisk fokus på digital oprustning i kommunerne og professionelt sammenhold om leverandørstyring var blandt opfordringerne fra Kommunernes It-Arkitekturråd på deres møde 20. november 2013. Find referat og øvrigt mødemateriale her.

7. møde: Udbredelsen af rammearkitekturen har nået en vigtig milepæl

11. sep. 2013

For Kommunernes It-Arkitekturråd er en vigtig milepæl nået i udbredelsen af rammearkitekturen. Arkitekturarbejdet på beskæftigelsesområdet er blevet modtaget positivt, og kommer potentielt set til at udgøre en del af den fælles rammearkitektur. Dette forudsætter en dedikeret indsats for at skabe ejerskab i både kommunerne og staten. Videre var tilbud til den enkelte kommune om kompetenceudvikling i arkitekturstyring blandt emnerne på dagsordenen, da It-Arkitekturrådet mødtes.

6. møde: Arkitekturstyring i 98 kommuner

08. maj 2013

Kommunernes arkitekturstyring er i fortsat udvikling, og på mødet i Kommunernes It-Arkitekturråd i maj var der bl.a. fokus på, hvordan vi sikrer forankring i 98 kommuner. På mødet blev det besluttet, at It-Arkitekturrådet vil afholde en temadag, hvor en del af temadagen skal målrettes det strategiske ledelseslag. Behovet for investering i arkitekturstyring i kommunerne skal på dagsordenen. Du læse mere om mødet i It-Arkitekturrådet og finde referat og øvrige materialer fra mødet i artiklen.

5. møde: Praktiske værktøjer og behov for nye kompetencer i kommunerne

27. feb. 2013

Arbejdet med den fælleskommunale rammearkitektur stiller løbende nye værktøjer til rådighed for kommunerne. Samtidig skal der endnu mere fokus på, hvordan arkitekturstyringen omsættes og skaber værdi i den enkelte kommune. Det kræver bl.a., at kommunerne har de rigtige kompetencer til rådighed. Det var blandt de emner, som Kommunernes It-Arkitekturråd drøftede på deres møde sidste uge.