Gå til hovedindhold
Nyhed
Klima
Teknik og miljø

Tilmelding åben til KL's Klima & Miljø Topmøde 2024!

Kommuner, erhvervsliv og samarbejdspartnere opfordres nu til at tilmelde sig KL's Klima & Miljø Topmøde 2024, hvor fokus rettes mod samspillet mellem natur- og klimakrisen. Officiel tilmelding er tilgængelig fra d. 18. januar 2024.

18. jan. 2024
To børn på en badebro i rød og blå badedragt

Indhold

  Kommuner, erhvervsliv og samarbejdspartnere opfordres nu til at tilmelde sig KL's Klima & Miljø Topmøde 2024, hvor fokus rettes mod samspillet mellem natur- og klimakrisen. Officiel tilmelding er tilgængelig fra d. 18. januar 2024.

  KL’s Klima & Miljø Topmøde er KL’s store årlige politiske konference på klima-, teknik- og miljøområdet. Det er KL’s Klima- og Miljøudvalg der som værter for topmødet byder op til politisk dialog, debat og videndeling. 

  Deltagerne, der tæller både kommunalpolitikere, landspolitikere, kommunernes samarbejdspartnere og kommunale direktører og chefer på området, vil samles den 11. – 12. april 2024 på det prestigefyldte Tivoli Hotel & Congress Center i København. 

  Årets tema, "Natur og klima i samspil," sætter spot på lokale løsninger og samarbejde for at imødegå de nuværende kriser.

  Tilmeldingsfristen er den. 4. april. 

  Besøg tilmeldingssiden for yderligere information og for at tilmelde dig. Her kan du også se programmet for topmødet, der rummer oplæg og debatter på hovedscenen, valgfrie dilemmasessioner, fremtidsværksteder og udflugter i hele København. Har du spørgsmål vedrørende tilmelding, er du velkommen til at kontakte os på kmt@komponent.dk. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et engagerende og informativt topmøde.

  Tilmelding og mere information

  KL's Klima & Miljø Topmøde 2024 – Natur og klima i samspil

  Årets KL’s Klima & Miljø Topmøde i København den 11. – 12. april. Temaet er Natur og klima i samspil.

  Klimakrisen og biodiversitetskrisen oplever vi blandt andet om oversvømmelser, stigende temperaturer, iltsvind langs danske kyster og truede arter. Den presserende mangel på plads og ressourcer til at håndtere disse udfordringer er åbenlys. I 2024 vil KL’s Klima & Miljø Topmøde adressere de komplekse dilemmaer, udfordringer og muligheder, der opstår som følge af disse kriser. Konferencen vil undersøge kommunernes rolle og potentiale for at identificere lokale løsninger samt drøfte, hvordan klima og natur kan fremmes samtidig.

  KL’s Klima & Miljø Topmøde er KL’s store årlige politiske konference på klima-, teknik- og miljøområdet. KL’s Klima- og Miljøudvalg byder som værter for topmødet op til politisk dialog, debat og videndeling. Deltagerne er kommunalpolitikere, folketingsordførere, kommunernes samarbejdspartnere og kommunale direktører og chefer på området.

  Tilmelding og mere information