Gå til hovedindhold

Nyheder - Teknikog Miljø 2023

Der er stadig millioner af tilskudskroner, som venter på, at borgerne søger

09. nov. 2023
Nyhed
Energi
Teknik og miljø

Danskere, som ønsker at energiforbedre deres bolig, kan lige nu få tilskud gennem Varmepumpepuljen og Energirenoveringspuljen.

Temadag: Energifællesskaber i et kommunalt perspektiv

13. nov. 2023
Nyhed
Teknik og miljø
Energi

Hvad er energifællesskaber, hvilke roller kan man som kommune have, hvad er fordele og ulemper ved at indgå i et energifællesskab som kommune og hvornår giver det mening for en kommune at blive en del af fællesskabet? Det er nogle af de spørgsmål, vi vil komme omkring på temadagen for energifællesskaber i et kommunalt perspektiv.

Indstil din Kommune til KL's Klimapris 2024

14. nov. 2023
Nyhed
Teknik og miljø
Klima

Vi er glade for at meddele, at du er muligt at indstille til KL's Klimapris 2024. Klimaprisen spiller en central rolle ved KL's Klima & Miljø Topmøde 2024 og hylder kommuner, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme den grønne omstilling og bæredygtige løsninger i Danmark. Dette bliver den tredje uddeling af Klimaprisen, og ceremonien finder sted den 11. - 12. april 2024 i København.

KL's Klimapris

Vejledning om adgang til energi- og vanddata til gavn for den grønne omstilling

30. nov. 2023
Nyhed

KL er gået sammen med forsyningsbranchen for at arbejde sammen om at gøre værdifulde data om energi- og vandforbrug tilgængelige. Nu kan vi introducere en vejledning som resultat af partnerskabet.

Kammeradvokaten giver grønt lys til KL's forslag til ændringer i energimærket

09. nov. 2023
Nyhed

Det konkluderes i nyt notat, at KL's forslag både kan lade sig gøre juridisk og endda er i tråd med EU's politiske ambitioner på området.

Billedet viser en EU-bygning med flag ude foran.

Regeringen sætter fokus på frisættelse af forsyningsdata med ny strategi

09. nov. 2023
Nyhed
Energi
Teknik og miljø

Regeringen afsætter knap 60 mio. kr. til at at skabe rammer og regulering for adgang til forsyningsdata. KL ser frem til at fortsætte samarbejdet med Regeringen om den vigtige dagsorden.