Gå til hovedindhold

Nyheder - Teknikog Miljø 2023

NYHED - KL webinar Landdistrikterne under lup 2023

08. nov. 2023
Nyhed

Deltag i KL’s årlige webinar om landdistriktsudvikling den 13. december 2023.

Den årlige konference om fremtidens transport rykker nærmere. Skal du med?

27. nov. 2023
Klima
Teknik og miljø
KKR Nordjylland

2024 er lige rundt om hjørnet, og der er ikke længe til, at den årlige Fremtidens Transport konference løber af stablen. Den afvikles mandag den 29. januar hos IDA, Kalvebod Brygge, København.

Der er stadig millioner af tilskudskroner, som venter på, at borgerne søger

09. nov. 2023
Nyhed
/ Klima, teknik og miljø
Energi

Danskere, som ønsker at energiforbedre deres bolig, kan lige nu få tilskud gennem Varmepumpepuljen og Energirenoveringspuljen.

Temadag: Energifællesskaber i et kommunalt perspektiv

13. nov. 2023
Nyhed
Teknik og miljø
Teknik og miljø

Hvad er energifællesskaber, hvilke roller kan man som kommune have, hvad er fordele og ulemper ved at indgå i et energifællesskab som kommune og hvornår giver det mening for en kommune at blive en del af fællesskabet? Det er nogle af de spørgsmål, vi vil komme omkring på temadagen for energifællesskaber i et kommunalt perspektiv.

Indstil din Kommune til KL's KLimapris 2024

14. nov. 2023
Nyhed
Teknik og miljø
Klima

Vi er glade for at meddele, at du er muligt at indstille til KL's KLimapris 2024. KLimaprisen spiller en central rolle ved KL's Klima & Miljø Topmøde 2024 og hylder kommuner, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme den grønne omstilling og bæredygtige løsninger i Danmark. Dette bliver den tredje uddeling af KLimaprisen, og ceremonien finder sted den 11. - 12. april 2024 i København.

Vejledning om adgang til energi- og vanddata til gavn for den grønne omstilling

30. nov. 2023
Nyhed
Klima
Teknik og miljø

KL er gået sammen med forsyningsbranchen for at arbejde sammen om at gøre værdifulde data om energi- og vandforbrug tilgængelige. Nu kan vi introducere en vejledning som resultat af partnerskabet.