Gå til hovedindhold
Nyhed
Forebyggelse
Sundhed

Skal din kommune vinde KL’s Forebyggelsespris 2024?

Der er åbent for indstillinger til KL’s Forebyggelsespris 2024. Dette års tema er digitale løsninger i tilbud til borgere med kronisk sygdom. Vinderen af prisen bliver kåret på KL's Social- og Sundhedspolitiske Forum i maj. Frist for indstillinger er d. 20. marts.

21. feb. 2024

Indhold

  Digitale løsninger, der understøtter differentierede indsatser

  Digitale løsninger kan være en god hjælp for borgerne med kronisk sygdom til at mestre egen sygdom og gøre deres liv mere fleksibelt, selvstændigt og trygt. Digitale løsninger som del af tilbuddet til borgere med kronisk sygdom kan også bidrage til at differentiere indsatsen, således, at borgere der kan selv understøttes digitalt, mens borgere, der har størst behov, får hjælp og støtte i det fysiske forebyggelsestilbud.

  Indstil din kommunes indsats

  Alle kommuner kan sende en eller flere indstillinger til forebyggelsesprisen inden fristen den 20. marts. Der kan eksempelvis være tale om digitale løsninger til at styrke borgernes sygdomsmestring, understøtte borgernes træning eller digitale løsninger rettet mod fx tobaks- og alkoholforebyggelse. Det er vigtigt at understrege, at det er kommunens brug af den digitale løsning, der indstilles, og ikke selve teknologien. 

  Indstillingerne bliver vurderet af KL's fagsekretariat og et dommerpanel. De tre finalister og vinderen præsenteres den 16. og 17. maj på KL’s Social og sundhedspolitiske Forum. 

  KL's Forebyggelsespris 2024

  Kontakt

  Leder

  Tine Curtis

  Sundhed & Ældre

  Telefon: +45 3370 3393

  E-mail: tcu@kl.dk