Gå til hovedindhold
Nyhed
Sundhed
Ældre

Sidste chance for tilmelding til KL’s Sundhedskonference 2024

Fristen for tilmelding til KL’s Sundhedskonference i Kolding den 27. februar 2024 udløber i dag den 16. februar. Vær blandt de over 900 tilmeldte.

16. feb. 2024
Billede af vintergæk

Indhold

  KL's Sundhedskonference 2024

  På KL's Sundhedskonference bliver sundhed vendt på hovedet, da det er ikke en mulighed at undlade at gøre noget, eller blot fortsætte som vi gør i dag. Der er brug for nye fælles løsninger.

  Konferencen præsenterer løsningsforslag til, hvordan vi i praksis kan ændre måden, hvorpå vi løser opgaverne. Det er nødvendigt, så vi kan have håb om at kunne håndtere det faktum, at der vil være mange flere ældre, flere mennesker med kronisk sygdom – og færre medarbejdere til at hjælpe dem.

  Det handler om at behandle flere borgere i deres eget hjem, forebygge indlæggelser, differentiere indsatser og udnytte teknologien til at drive omstillingen. Denne omstilling er uden tvivl den største opgave, som Sundhedsstrukturkommissionen står overfor. Uanset hvad Sundhedsstrukturkommissionen kommer frem til, skal vi fortsætte ad denne vej – og vi skal gøre det sammen.

  Tilmeld dig KL’s Sundhedskonference 2024 og deltag i det spændende program i plenum og forskellige sessioner med fokus på omstilling og nye løsninger. 

  Læs mere om programmet og tilmeld dig på linket herunder: 

  Program og tilmelding til Sundhedskonferencen