Gå til hovedindhold
Nyhed
Sundhed
Ældre

Kom til KL’s Sundhedskonference 2024 og vær med til at vende sundhed på hovedet

På KL's Sundhedskonference i Kolding den 27. februar 2024 ser vi bl.a. på fremtidens forebyggelse, hvor kommunerne har en nøglerolle ved at være tæt på borgerens hverdagsliv.

25. jan. 2024
Billede af vintergæk

Indhold

    De udfordringer, vi står overfor i sundhedsvæsenet kræver, at vi tilpasser vores indsatser. Antallet af ældre med kroniske sygdomme stiger, og flere børn og unge mistrives. Sundhedsvæsenet er i krise og uanset udfaldet af sundhedsstrukturkommissionens anbefalinger, kommer det ikke til at løse alle udfordringer. Der er derfor behov for i langt højere grad at forebygge, hvis vi skal vende udviklingen og understøtte, at borgeren kan leve et godt liv. Her har kommunerne en nøglerolle ved at være tæt på borgernes hverdag.  

    Udover et spændende program i plenum, kan du vælge mellem to sessioner på KL’s Sundhedskonference om fremtidens forebyggelse og kommunernes forebyggelsespolitik og om hvordan kommunerne kan anvende ressourcerne bedst, så tilbud til borgere med kroniske lidelser når dem, der har størst gavn. 

    Tilmeldingen til konferencen lukker den 16. februar. Du kan sikre din plads ved at tilmelde dig gennem linket i sidebaren eller det nedenstående link.