Gå til hovedindhold
Nyhed
Sundhed
Ældre

Skal du nå med til næste uges temadage om faste teams i ældreplejen?

Fremfærd Sundhed & Ældre afholder tre temadage om faste teams i ældreplejen. Der er få ledige pladser tilbage i Odense på mandag d. 6. november og i Aarhus på torsdag d. 9. november.

02. nov. 2023

Indhold

  De tre temadages emner

  Fremfærd Sundhed & Ældre dykker sammen med kommuner og videnspersoner ned i følgende særskilte temaer vedr. arbejdet med faste teams i ældreplejen: 

  • Hvordan arbejder vi tværfagligt og øger arbejdsglæden?
  • Nye ledelsesroller i de faste teams
  • Kompetenceudvikling af faste teams

  Hvad kan du forvente at få med hjem fra temadagene? Praksisnær viden samt dialog om arbejdet med tværfaglige faste teams i ældreplejen og om det specifikke tema. Dagen er bygget op omkring erfaringsudveksling blandt deltagere samt erfaringer og resultater fra videnspersoner og de kommuner, som netop har arbejdet med de enkelte temaer. Du får konkret og håndgribelig erfaring med hjem til arbejdet med faste teams og får i løbet af dagen rig mulighed for at sætte dig selv og dine refleksioner i spil.

  Tilmelding 

  Der er få ledige pladser tilbage i Odense og Aarhus, hvor du kan blive klogere på hhv. tværfaglighed samt arbejdsglæde og nye ledelsesroller. 

  Temadagene foregår fra klokken 09:30-15.30.

  • Mandag den 6. november 2023 hos FOA Odense
  • Torsdag den 9. november hos FOA Aarhus

  Det er gratis at deltage, men vi dækker ikke udgifter til transport og frikøb af medarbejdere. Du kan tilmelde dig dagene ude i højre side. 

  Ved problemer med tilmelding til temadagene kan du kontakte Erika Dalsgaard Brunner i KL på tlf. 33703666 eller på mail: edbr@kl.dk.

  Links

  Kontakt

  Specialkonsulent

  Christina Bendix

  Sundhed & Ældre

  Telefon: +45 3370 3779

  E-mail: chbe@kl.dk