Gå til hovedindhold
Nyhed
Sundhed
Ældre

Kom med og bliv klogere på små teams i ældreplejen, når Fremfærd Sundhed og Ældre afholder tre temadage

Få ny viden og gå i dialog, når Fremfærd Sundhed & Ældre sammen med kommuner og videnspersoner dykker ned i tre særskilte temaer. Det er gratis at deltage i de tre dage, som afholdes i slutningen af året i hhv. Aarhus, Odense og København.

17. okt. 2023

Indhold

  Tre spændende temaer

  I regi af Fremfærd Sundhed og Ældre har vi i denne omgang med fokus på små teams i ældreplejen valgt at differentiere indholdet på de tre dage. Det gør vi for at komme så bredt omkring uden at gå på kompromis med dybden i indholdet.

  De særskilte temaer, vi dykker ned i, er:

  • Hvordan arbejder vi tværfagligt og øger arbejdsglæden? (d. 6/11)
  • Nye ledelsesroller i de faste teams (d. 9/11)
  • Kompetenceudvikling af faste teams (d. 6/12)

  Hvad kan du forvente at få med hjem? Praksisnær viden samt dialog om arbejdet med tværfaglige, faste teams i ældreplejen - og om det specifikke tema.

  Program for dagen

  Dagen er bygget op omkring erfaringsudveksling blandt deltagere samt erfaringer og resultater fra videnspersoner og de kommuner, som har arbejdet med de enkelte temaer. Du får konkret og håndgribelig erfaring med hjem til arbejdet med faste teams og får i løbet af dagen rig mulighed for at sætte dig selv og dine refleksioner i spil.

  Det konkrete program er stadig undervejs, men vil være muligt at tilgå på tilmeldingssiden, så snart det ligger klart.

  Tilmelding

  Når du tilmelder dig, skal du angive, hvilken temadag du ønsker at deltage i. Det er muligt at tilmelde sig flere temadage. Der er plads til 80 personer per temadag, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

  Vi opfordrer til, at man tilmelder sig flere personer, gerne fra forskellige faggrupper – og både ledere og medarbejdere, fra hver kommune, men det er ikke et krav.

  Det er gratis at deltage, men vi dækker ikke udgifter til transport og frikøb af medarbejdere.

  Kontakt

  Specialkonsulent

  Christina Bendix

  Sundhed & Ældre

  Telefon: +45 3370 3779

  E-mail: chbe@kl.dk