Gå til hovedindhold
Nyhed
Børn og unge
Social

Nu kan du booke en stand på KL’s udsatte børn og unge konference

Konferencen finder sted den 16. april på Odeon i Odense.

23. jan. 2024

Indhold

    KL afholder den 16. april 2024 konference om udsatte børn og unge i Odense med et bredt fokus på forebyggelse af udsathed og mistrivsel, og hvordan vi på tværs af fagligheder og organisationer kan finde fælles veje og gode greb til at lykkes bedre. Deltagerne kan se frem til en dag med inspirerende oplæg om aktuelle problemstillinger samt mulighed for at få indblik i relevant viden, metoder og indsatser på området.

    Konferencen henvender sig til forvaltningschefer, ledere, praktikere og andre interessenter, der arbejder med udsatte børn og unge og forebyggende indsatser. De seneste år har der været omkring 300 deltagere på konferencen, hvorfor der er rig mulighed for at møde relevante aktører på området.

    Du vil få mulighed for at møde deltagerne, når der ikke er program. Vi åbner dørene og serverer morgenmad ca. 30 minutter før konferencen starter, hvor der er mulighed for, at deltagerne kan besøge udstillerne. Derudover ligger der en pause både før og efter frokostpausen, hvor at deltagerne også har tid til at kigge forbi udstillerne. 

    I 2024 tilbyder vi 19 stande, som alle er placeret i stueetagen. Der vil være buffeter fordelt over hele stuen, hvor kaffe, the, vand og pauseforplejning vil blive serveret fra. Frokosten sker i restauranten, som ligger i forlængelse af stueetagen.

    Book din stand og læs mere her