Gå til hovedindhold
Nyhed
Social

Temakonference om tilbud til børn og unge i psykisk mistrivsel

KL inviterer d. 11 december til temakonference, der sætter fokus på lettilgængeligt tilbud til børn og unge i psykisk mistrivsel, som kommunerne skal oprette i 2024.

01. nov. 2023

Indhold

  Lettilgængeligt tilbud i alle kommuner fra år 2024

  Der er over en årrække sket en bekymrende stigning i antallet af børn og unge, som mistrives. Mistrivsel og psykisk lidelse kan have stor indvirkning på barnets udvikling, læring og videre liv samt udvikling af diagnoser. Som en del af Regeringens 10-års-plan for Psykiatrien skal alle kommuner fra år 2024 oprette lettilgængeligt tilbud til børn og unge i psykisk mistrivsel. KL vil gerne give deltagerne mulighed for allerede nu at blive klogere, hvad der forventes af kommunerne, og hvad kommunerne skal være opmærksomme på i forbindelse med den nye indsats.

  Du vil kunne opleve et væld af spændende oplæg:

  Du kan bl.a. blive klogere på kendetegn og symptomer hos børn og unge med angst, depression og adfærdsproblemer ved oplæg af Psykolog Christina Magni Kjerholt.

  Ligeledes vil Sundhedsstyrelsen, Socialstyrelsen, STUK og KL fx fortælle om proces og indhold af rammer for et let tilgængelig tilbud. Hvilke udfordringer tilbuddet bedst løser i forbindelse med psykisk mistrivsel hos børn og unge.

  Sæt allerede nu kryds i kalenderen mandag den 11. december 2023.

  Konferencen finder sted på Comwell Bygholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens.

  Du kan se resten af programmet og tilmelde dig konference her:

  Kontakt

  Specialkonsulent

  Susse Kolster

  Beskæftigelse, Integration & Socialpolitik

  Telefon: +45 3370 3823

  E-mail: skl@kl.dk

  Konsulent

  Anna Louise Følsgaard

  Beskæftigelse, Integration & Socialpolitik

  Telefon: +45 3370 3166

  E-mail: alof@kl.dk