Gå til hovedindhold
Nyhed
Forvaltning og ledelse
Økonomi

Nyt webinar: Digital transformation på socialområdet

Du kan nu tilmelde dig et webinar om kommunernes arbejde med afbureaukratisering og digital transformation på socialområdet, der finder sted fredag d. 5. april 2024 kl. 09.30 – 10.30.

02. apr. 2024

Indhold

  Digital transformation på socialområdet

  Socialområdet er i dag præget af papirbaserede arbejdsgange og kommunikation, og den digitale understøttelse og indsamlingen af data om aktivitet, kvalitet og resultater halter efter områder som beskæftigelse og sundhed, som der ellers samarbejdes tæt med. Denne utidssvarende digitalisering præger borgerens oplevelse af sammenhæng og skaber samtidig unødvendigt tidsspild på administration. KL sætter med webinar spot på kommunale erfaringer med at understøtte denne dagsorden.

  På webinaret præsenteres eksempel fra Ringkøbing-Skjern Kommune: Siden 2021 har socialområdet i kommunen arbejdet målrettet med ønsket om at indlejre mere teknologi i deres kerneopgave. Som en del af indsatsen er projektet "Lettere Hverdag" taget i brug, hvor det er lykkes at skabe fokus på implementering af nyt velfærdsteknologi, der ikke kun sparer tid, men også skaber større medarbejdertilfredshed og understøtter en oplevelse af mere frihed og selvhjulpenhed hos borgerne.

  Webinaret finder sted fredag d. 5. april 2024 kl. 09.30 – 10.30.

  Læs mere om dette og øvrige arrangementer om regelforenkling og afbureaukratisering over foråret gennem nedenstående link.

  Tilmelding til webinar

  Målgruppe for webinar

  Webinaret er målrettet forvaltningschefer, ledere og medarbejdere fra socialområdet eller med interessere for mulighederne med digitalisering på et velfærdsområde.

  Oplægsholdere til webinar d. 5. april 2024

  • Jane Møller Pedersen, Kontorchef i Økonomisk sekretariat, KL
  • Janet Samuel, Kontorchef for Socialområdet, KL
  • Line Loldrup, Fagchef for Handicap og Psykiatri, Ringkøbing-Skjern Kommune
  • Mette Viftrup, Digitaliseringskonsulent, Ringkøbing-Skjern Kommune
  Sidst opdateret: 1. juli 2024

  Kontakt

  Chefkonsulent

  Christian Olkjær-Rohde

  Beskæftigelse, Integration & Socialpolitik

  Telefon: +45 3370 3250

  E-mail: chor@kl.dk