Gå til hovedindhold
Kommunikation
Arrangement
Nyhed

Udstillere til Kommunikationsdøgn 2023

Til dette års Kommunikationsdøgn kan du i pauserne møde 14 udstillere. Udstillerne arbejder med alt fra websites, nyhedsmedier, filmproduktion og meget mere.

26. okt. 2023

Indhold

  Dette års udstillere

  Listen opdateres løbende.

  Stand 1: Cabana / Kommuneplatformen

  Kommuneplatformen Websites-as-a-Service er en Umbraco-funderet hjemmesideløsning og et kommunalt sparringsfællesskab. Platformen er intuitiv at bruge og skaber de bedste rammer for at skabe brugervenligt, webtilgængeligt indhold - alt sammen til en gennemsigtig abonnementspris.

  Cabanas hjemmeside 

  Stand 2: CIM Mobility

  Stand 3: SIGNAfilm 

  SIGNAfilm er filmpartner for kommuner og forsyningsselskaber. Vi fortæller de historier, som du vil elske at dele og som dine målgrupper vil elske at like. Vi er specialister i visuel dokumentation, der giver tryghed i byggeprocesser og som præsenterer projekter, I er stolte af.

  SIGNAfilm hjemmeside 

  SIGIAfilm timelaps 

  Stand 4: Monsido & Inklusio

  Stand 5: Bleau

  Stand 7: Limbo Citi

  Stand 8: Civis 

  Civis er en innovativ borgerapplikation, der samler kommunale, offentlige og relevante serviceudbydere på én fælles platform, hvor borgerne er modtagere af service. Denne app muliggør digitalt samarbejde og kommunikation mellem kommuner og borgere på tværs af kommunegrænser.

  Civis hjemmeside 

  Civis App

  Stand 9: Viegand Maagøe  

  Skab energinysgerrige børn med Snif! Kom forbi Viegand Maagøes stand, og bliv klogere på den lille ræv, som allerede har inspireret børn i Gentofte og Kolding Kommune til at passe på strømmen. Snif er er en adfærdskampagne målrettet børnehavebørn – og de voksne omkring dem.

  Viegand Maagøes hjemmeside

  Læs også om to af Viegand Maagøes cases:  

  Case: Adfærdskampagne

  Case: Kommunale-klimaplaner

  Stand 10: PhotoConsent

  En sikker, digital løsning til at indhente samtykke til fotografering og film. Med PhotoConsent får I et nemt værktøj til at indhente og arkivere samtykke. PhotoConsent bruges i dag af uddannelsesinstitutioner, kommuner og virksomheder. Kom og prøv PhotoConsent på stand 10. 

  PhotoConsents hjemmeside 

  Stand 11: Retriever

  Stand 12: Danske Kommuner 

  Vi vil gerne høre din bedste historie! På mediet Danske Kommuner er vi vilde med at skrive om kommunerne. Vi tager udgangspunkt i den kommunale virkelighed og går tæt på det kommunalpolitiske arbejde. Besøg vores stand og del den bedste historie fra din kommune med os.

  Danske Kommuners hjemmeside 

  Stand 13: Hypefactors

  Stand 15: Kommunikation og Sprog

  Kommunikation

  Stine Mandrup Lund

  Specialkonsulent og Teamleder

  Telefon: +45 3370 3661

  E-mail: stml@kl.dk