Gå til hovedindhold

Nyheder - Klima 2024

Webinar: Når oversvømmelsesskader skal prissættes

17. jan. 2024
Nyhed
Klima
Arrangement

Introduktion til OS2-SkadesØkonomi.

Kursus: Samarbejde om klimatilpasning i byerne

24. jan. 2024
Nyhed
Klima

DANVA og KL afholder d. 19. april og 17. september kursus om samarbejde om klimatilpasning i byerne.

KL's Klimapris 2024: Dommerpanelet Offentliggjort

09. feb. 2024
Nyhed
Klima
Teknik og miljø

Kommunernes Landsforening (KL) har samlet et kompetent og stærkt dommerpanel til Kommunernes Klimapris 2024. Formålet med prisen er at hylde kommuner, der har gjort en særlig indsats for at reducere deres klimaaftryk, fremme bæredygtighed og beskytte vores fælles natur.

KMT24 - Præsentation af Dilemmasession 1 – Forandringernes pris - Klimatilpasning ved kysterne

21. feb. 2024
Nyhed
Klima
Teknik og miljø

Verdenshavene stiger, og vi oplever oftere stormfloder. Dette fører til vigtige spørgsmål: Hvor skal vi bo, hvad skal vi beskytte, og hvem skal betale? Vi er nødt til at tage stilling til udviklingen af vores kystbyer, land-brug og infrastruktur. Kommunernes fysiske planlægning er et væsentligt redskab, der kan sammenkoble udfordringer og potentielle løsninger. Men hvordan gør man det effektivt?

Trappe ned til strand

Hvordan arbejder Københavns Kommune med byudvikling, natur i byen, mobilitet og energi?

23. feb. 2024
Nyhed
Klima
Teknik og miljø

Find inspiration på 29 udflugter der viser, hvordan Københavns Kommune arbejder med klima, - teknik og miljøområdet Når dørene til årets Klima & Miljø Topmøde åbnes den 11.-12. april, vil det i år være med Københavns Kommune som vært. Ud over et spændende program spækket med aktuelle oplægsholdere og keynotes, vil deltagerne også have mulighed for at deltage i 29 forskellige udflugter, der vil tage dem rundt i Københavns mange bydele.

KMT24 - Præsentation af Fremtidsværksted 1 – Kommunale forsyninger som drivkraft i den grønne omstilling

27. feb. 2024
Nyhed
Klima
Teknik og miljø

I forbindelse med dette års KL’s Klima & Miljø Topmøde, vil der i løbet af fredagen blive afholdt Fremtidsværksteder. Fremtidsværkstederne sætter fokus på de komplekse klima- og miljøpolitiske udfordringer, som vi står overfor, nu og i fremtiden.