Gå til hovedindhold

Høringssvar - Teknik og miljø

86 resultater

Høringssvar: Bekendtgørelse om betaling for myndighedsbehandling i Forsyningstilsynet

18. jun. 2024
Høringssvar
Teknik og miljø
Affald

KL har afgivet høringssvar til udkast til bekendtgørelse om betaling for myndighedsbehandling i Forsyningstilsynet efter lov om miljøbeskyttelse.

Høringssvar: Bekendtgørelse om ændring af Plejegræs-bekendtgørelsen og Kontrol- og sanktionsbekendtgørelsen

18. jun. 2024
Høringssvar
Vand og natur

KL's høringssvar vedr. udkast til bekendtgørelse om ændring af Plejegræs-bekendtgørelsen og Kontrol- og sanktionsbekendtgørelsen [j.nr. 24-11-000024]

Høringssvar: Vandløbsrestaureringer

04. jun. 2024
Høringssvar
Vand og natur

KL sendte den 4. juni nedenstående høringssvar til Miljøministeriet om ændringsbekendtgørelse til bekendtgørelse om nationalt tilskud til kommunale projekter vedr. vandløbsrestaureringer.

Høringssvar: Bekendtgørelse om fastsættelse af supplerende bestemmelser for anvendelse af visse dele af Rådets forordning

04. jun. 2024
Høringssvar
Teknik og miljø
Energi

KL har afgivet høringssvar til udkastet til bekendtgørelse, der skal hjælpe med at fremskynde udbredelsen af vedvarende energi (VE) i Danmark. Kommunerne deler ønsket om den grønne omstilling og de høje ambitioner for VE frem mod 2030.

Høringssvar: Ændring af bekendtgørelser vedrørende VE-tilladelsesprocessen

04. jun. 2024
Høringssvar
Teknik og miljø
Energi

KL har afgivet høringssvar til 5 udkast til bekendtgørelser vedr. bemyndigelse til fremme af vedvarende energi. KL har i denne høring kun bemærkninger til Bekendtgørelse om kontaktpunkt og tidsfrister for VE-tilladelsesprocessen.

Høringssvar: Bekendtgørelse om vandforsyningers offentliggørelse af oplysninger til forbrugere

29. maj 2024
Høringssvar
Vand og natur
Teknik og miljø

KL fremsendte den 28. maj høringssvar til Miljøministeriet om bekendtgørelse om vandforsyningers offentliggørelse af oplysninger til forbrugere.