Gå til hovedindhold
Tema

Fakta, forskning og statistik om verdensmålene

På denne side har KL samlet fakta, forskning og statistik om verdensmålene.

Indhold

  Danmarks Statistik har oprettet en verdensmålsplatform. Her kan man se en lang række indikatorer for, hvordan det går med at opfylde verdensmålene for Danmark.

  Danmarks Statistik: Oversigt over Danmarks status på FN´s verdensmål

  Desuden har Danmarks Statistik og 2030-panelet, der er etableret af 2030-netværket, Folketingets Tværpolitiske Netværk for FN's Verdensmål, stået bag udarbejdelse af rapporten Vores Mål. Vores Mål-projektet sætter de internationale verdensmål i en dansk kontekst og viser, hvad danskerne synes, er vigtigt, når det gælder social, økonomisk og ressourcemæssig bæredygtighed i Danmark. 

  Vores Mål-rapporten (pdf)

  Vores Mål-projektet støttes af Industriens Fond, Lundbeckfonden, Nordea-fonden, Realdania, Spar Nord Fonden og Rambøll fonden.

  Du kan læse mere om projektet på Danmarks Statisstik

  Vil du læse mere om Verdensmålene og nyheder om, hvordan danske organisationer, virksomheder og myndigheder allerede er godt i gang med at arbejde med Verdensmålene i Danmark, eller skal du bruge Verdensmålsikonerne og delmålsikonerne, så besøg den nye danske Verdensmålsportal

  www.verdensmål.org

  KL’s spørgeundersøgelse om kommunernes arbejde med FN’s Verdensmål

  KL har i 2018 og igen i efteråret 2019 adspurgt alle 98 kommuner om deres arbejde med FN’s Verdensmål. I dette notat er en samling af de vigtigste resultater om kommunernes arbejde med FN’s Verdensmål herunder bevæggrunde, udfordringer, politisk forankring, konkrete initiativer m.m. 

  Dokumenter

  Sidst opdateret: 6. marts 2024