Gå til hovedindhold
Nyhed
Sundhed
Ældre

Unge medarbejdere og arbejdskultur: Fremfærd Sundhed og Ældre søger seks kommuner, der vil deltage i nyt projekt

Hvilken ledelsesform og arbejdskultur er attraktiv for unge medarbejdere på ældreområdet? Det vil et nyt projekt om unge medarbejdere og arbejdskultur undersøge.

10. apr. 2024

Indhold

    Om projektet

    Fremfærd Sundhed og Ældre søger seks kommuner, som kan deltage og bidrage med viden, der understøtter kommunernes mulighed for fortsat at tiltrække og tilknytte medarbejdere til sundheds- og ældreområdet i fremtiden. 

    Projektkommunerne får bl.a. mulighed for at arbejde med at skabe et inkluderende arbejdsmiljø, hvor samarbejdet trives på tværs af generationer. Projektet tilbyder et læringsrum, hvor ledere og unge medarbejdere kan udveksle erfaringer. Samtidig vil de deltagende kommuner få indsigt i, hvad der driver forskellige medarbejdere. Alt sammen noget, der kan bruges i det fremtidige arbejde med at tiltrække og sikre tilknytning af medarbejdere på sundheds- og ældreområdet.  

    Projektkommunerne bedes udvælge en deltagerkreds bestående af ledere og medarbejdere, sikre ledelsesmæssig opbakning til projektet og udpege en tovholder for projektet. Kommunerne skal desuden stå til rådighed for erfaringsopsamling og feedback på formidlingsprodukter, når projektet er afsluttet. Det er gratis at deltage i projektet. 

    Projektledelsen varetages af FOA og KL. 

    Læs mere om projektet på linket herunder:

    Invitation til at deltage i projekt om unge medarbejdere og arbejdskultur (vpt.dk) 

    Sådan deltager I

    Hvis I er interesserede i at deltage i projektet, skal I senest den 1. maj 2024 sende en mail til Christina Bendix, specialkonsulent i KL.  

    Kontakt

    Specialkonsulent

    Christina Bendix

    Sundhed & Ældre

    Telefon: +45 3370 3779

    E-mail: chbe@kl.dk