Gå til hovedindhold
Nyhed
Børn og unge
Beskæftigelse

Fælles om de unge uden uddannelse og job – KL’s Ungetræf 24 den 4. juni

På årets Ungetræf er der mulighed for gennem faglige oplæg og erfaringsudvekslinger at blive klogere på, hvordan et godt samarbejde mellem kommuner, unge, uddannelsesinstitutioner, FGU og virksomheder kan være til gavn for de unge, som ikke er en del af fællesskabet i dag.
Det foreløbige program er ude nu.

18. apr. 2024

Indhold

    Gruppen af de 43.000 unge under 25 år, der ikke er i uddannelse eller job, bliver gang på gang fremhævet som en gruppe, der står uden for vigtige fællesskaber. Kommunerne har en afgørende rolle, og ansvaret for de unge, men det er en udfordring, kommunerne ikke kan lykkes med alene. Det kræver det gode samarbejde mellem alle aktører for at få alle unge i uddannelse og job.

    På årets Ungetræf får du mulighed for at komme med input og spørgsmål til Per B. Christensen, medlem af FGU-rejseholdet, som vil fortælle om de første erfaringer fra rejseholdets besøg hos FGU og kommuner. Hør også konsulenterne, Ulrik Lerbech Vinther og Kathrin Houmøllers, fra Center for Boligsocial Udvikling, udfolde deres undersøgelser af udsatte unges overgang fra grundskole til ungdomsuddannelse, samt de udfordringer de løber ind i, i mødet med systemet. Derudover vil Kamille Marie Pöckel fra Carelinkgruppen præsentere en landsdækkende undersøgelse af den kommunale ungeindsats.

    Tilmelding

    Ungetræf 24 afholdes på Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding. 

    Tilmelding og program

    Kontakt

    Chefkonsulent

    Ellen Sveistrup Dahl

    Beskæftigelse, Integration & Socialpolitik

    Telefon: +45 3370 3555

    E-mail: esda@kl.dk