KL

Nyheder

Nyheder.

1-10 af 646 resultater
 • Nyhed

  Det lokale råderum skal sikres – også i trafiksikkerheden

  Kommissionen ønsker med sit seneste lovforslag at opnå større indflydelse på trafiksikkerheden på det danske vejnet, herunder ca. 500 km kommunalvej. Trafiksikkerhed er vigtig, men det kommunale råderum bør respekteres.

  Læs mere
 • Nyhed

  "Der er brug for alle kræfter for at lykkes med at nå verdensmålene!"

  Når KL's Kultur- og Fritidskonference om FN's verdensmål afholdes i Vejle d. 15.-16. maj 2019 vil det bl.a. blive med en stærk keynote tale af María Ana Petrera fra Deloitte med klare budskaber om, at der er brug for kultur- og fritidsområdet for at løfte kommunernes bidrag til verdensmålene.

  Læs mere
 • Administrativ information

  "Det gode pressearbejde handler om tilgængelighed, troværdighed og konsistente budskaber"

  For kommunikationschef i SAS Danmark, Mariam Skovfoged, har en styrkelse af den proaktive presseindsats været en skal-opgave, og indsatsen har båret frugt. Mød hende på Kommunikationsdøgnet, hvor hun fortæller om arbejdet med at styrke det gode omdømme via pressen.

  Læs mere
 • Nyhed

  "Instawalks er et middel til co-creation og borgerinddragelse"

  Sådan lyder budskabet fra Mette Marie Bisgaard, SoMe-medarbejder i Københavns Kommune. Mød hende og freelancefotograf Uffe Weng, der deler ud af tips og tricks til at tage professionelle billeder med iPhone, når KL samler kommunale kommunikatører fra hele landet til netværksmøde i Vejle og København.

  Læs mere
 • Nyhed

  “Fast Forward” - Syddjurs Kommune hentede inspiration i USA til sin digitale transformation

  Syddjurs Kommunes studietur til USA i forsommeren blev et blik ind i nye tilgange til digitalt lederskab, teknologier og tjenester. Samtidig blev turen et kig i spejlet for de fem deltagere: Hvordan transformerer vi digitalt i dag, og hvilken værdi giver det til os på rådhuset, til kommunens borgere og til virksomhederne? Hvordan kan vi arbejde kontrolleret med større risici, hurtigere udviklingstakt og med styrket lederskab?

  Læs mere
 • Nyhed

  ”Mange steder bliver sociale medier til skraldespandskanaler”

  Facebook som kanal skal behandles med respekt og må ikke fyldes med billig massekommunikation til hele kommunen. Hvordan det lykkes, kan du høre meget mere om i KL’s netværk for kommunikatører, hvor digital rådgiver Katrine Emme Thielke gæster det første møde i februar.

  Læs mere
 • Administrativ information

  ”Ofte er det sværest for ekstroverte sælger-typer at netværke”

  Du ved, det er vigtigt at netværke og videndele. Men hvordan griber du det an? Netværksekspert Charlotte Junge gør dig klogere på årets Kommunikationsdøgn.

  Læs mere
 • Nyhed

  1. møde i Kommunernes Ejendomsnetværk 2019 afholdes d. 27. februar

  Strategisk ejendomsadministration, økonomisk overblik over kommunale ejendomme, nøgletal og aktive bygninger er emnerne for dagen

  Læs mere
 • Nyhed

  13 råd om dit digitale lederskab

  Du skal ikke genopfinde den dybe tallerken, men hente inspiration fra andre og spejle inspirationen i din egen virkelighed. Sådan lyder budskabet fra to kommunaldirektører, der her giver deres 13 gode råd til ledere, der vil styrke deres digitale lederskab.

  Læs mere
 • Nyhed

  7 cases: Godt på vej med teknologiforståelse og ny teknologi i læringsmiljøer

  Læs mere