Gå til hovedindhold

Nyt fra KL´s centre og fagkontorer

293 resultater

Nye principper skal hjælpe myndigheder med bedre digitale løsninger til borgerne

28. feb. 2024
Nyhed
Digitalisering og teknologi

Regeringen lancerer sammen med KL og Danske Regioner seks principper for digital inklusion. Principperne skal være med til at sikre, at alle borgere føler sig inkluderede i den offentlige digitale sektor.

Visualisering af de seks principper for digital inklusion

Tilmeldingen til KL’s Social og Sundhedspolitiske Forum 2024 er åben

28. feb. 2024
Nyhed
Social
Sundhed

Du kan nu tilmelde dig KL’s Social- og Sundhedspolitiske Forum, som løber af stablen fra torsdag den 16. maj til fredag den 17. maj 2024 i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Socialdirektør: Politisk risikovillighed fremmer ny velfærdsteknologi

27. feb. 2024
Digitalisering og teknologi

Med bred politisk opbakning fra byrådet har Aabenraa Kommune sikret sig handlerum til at afprøve nye veje med velfærdsteknologi. Borgerne, ikke teknologien, står i centrum, siger kommunens direktør for social og sundhed Karen Storgaard Larsen. Hør Karen, når hun holder oplæg på Kommunernes Digitaliseringstræf '24 den 22. april 2024. Tilmelding er åben nu.

Sammenhænge mellem ledelse og udvikling af kvalitet i dagtilbud

27. feb. 2024
Nyhed
Børn og unge
Dagtilbud

KL afholder den årige Dagtilbudskonference den 29. maj 2024 i Odeon i Odense, hvor vi blandt andet zoomer ind på de ledelsesmæssige greb i udviklingen af kvalitet i dagtilbud. Kom og hør lektor Anne Mette Møller og børn- og ungedirektør i Kalundborg Kommune, Michael Gravesen, fortælle om faglig ledelse og sammenhængen mellem frisættelse of ledelsesroller.

Børn der leger med blade fra naturen

Sidste chance for at tilmelde sig Beskæftigelsestræf 24!

26. feb. 2024
Nyhed
Beskæftigelse

Næsten 500 har tilmeldt sig årets Beskæftigelsestræf, og det er ved at være sidste chance, hvis du endnu ikke har tilmeldt dig.

Legen er i fokus på kommende netværksmøde - Se program og tilmeld jer

26. feb. 2024
Nyhed
Dagtilbud
Børn og unge

I marts afholdes årets første møde i KL’s netværk for bevægelse, leg og læring i dagtilbud. Temaet ’Leg’ vil blive sat under lup på netværksmødet d. 14. marts. Der er stadig mulighed for at tilmelde sig netværket – fristen er d. 1. marts.