KL

Nyheder

Nyheder.

1-10 af 424 resultater
 • Nyhed

  Det lokale råderum skal sikres – også i trafiksikkerheden

  Kommissionen ønsker med sit seneste lovforslag at opnå større indflydelse på trafiksikkerheden på det danske vejnet, herunder ca. 500 km kommunalvej. Trafiksikkerhed er vigtig, men det kommunale råderum bør respekteres.

  Læs mere
 • Nyhed

  "Der er brug for alle kræfter for at lykkes med at nå verdensmålene!"

  Når KL's Kultur- og Fritidskonference om FN's verdensmål afholdes i Vejle d. 15.-16. maj 2019 vil det bl.a. blive med en stærk keynote tale af María Ana Petrera fra Deloitte med klare budskaber om, at der er brug for kultur- og fritidsområdet for at løfte kommunernes bidrag til verdensmålene.

  Læs mere
 • Nyhed

  "Instawalks er et middel til co-creation og borgerinddragelse"

  Sådan lyder budskabet fra Mette Marie Bisgaard, SoMe-medarbejder i Københavns Kommune. Mød hende og freelancefotograf Uffe Weng, der deler ud af tips og tricks til at tage professionelle billeder med iPhone, når KL samler kommunale kommunikatører fra hele landet til netværksmøde i Vejle og København.

  Læs mere
 • Nyhed

  “Fast Forward” - Syddjurs Kommune hentede inspiration i USA til sin digitale transformation

  Syddjurs Kommunes studietur til USA i forsommeren blev et blik ind i nye tilgange til digitalt lederskab, teknologier og tjenester. Samtidig blev turen et kig i spejlet for de fem deltagere: Hvordan transformerer vi digitalt i dag, og hvilken værdi giver det til os på rådhuset, til kommunens borgere og til virksomhederne? Hvordan kan vi arbejde kontrolleret med større risici, hurtigere udviklingstakt og med styrket lederskab?

  Læs mere
 • Nyhed

  1. møde i Kommunernes Ejendomsnetværk 2019 afholdes d. 27. februar

  Strategisk ejendomsadministration, økonomisk overblik over kommunale ejendomme, nøgletal og aktive bygninger er emnerne for dagen

  Læs mere
 • Nyhed

  13 råd om dit digitale lederskab

  Du skal ikke genopfinde den dybe tallerken, men hente inspiration fra andre og spejle inspirationen i din egen virkelighed. Sådan lyder budskabet fra to kommunaldirektører, der her giver deres 13 gode råd til ledere, der vil styrke deres digitale lederskab.

  Læs mere
 • Nyhed

  7 cases: Godt på vej med teknologiforståelse og ny teknologi i læringsmiljøer

  Læs mere
 • Administrativ information

  Abonnementsbrev maj 2019 udgave

  De væsentligste ændringer i maj udgaven.

  Læs mere
 • Nyhed

  Afholdelse af Kommunernes It-Arkitekturuddannelse i 2019

  I oktober 2018 startede 33 kommunalt ansatte it- og arkitekturansvarlige medarbejdere på Kommunernes It-Arkitekturuddannelse. Deltagerne har gennem 2 måneder deltaget i 5 kursusdage og tilegnet sig nye kompetencer inden for it-arkitekturarbejdet. Uddannelsen udbydes igen i 2019.

  Læs mere
 • Nyhed

  Afstand til nærmeste sygehus: Fugleflugt eller vejafstand?

  I dette notat beskrives borgernes afstand til nærmeste sygehus med akutmodtagelse med to forskellige opgørelsesmetoder: faktisk vejafstand og fugleflugt. Desuden opgøres stigningen i borgernes afstand til nærmeste sygehus før og efter den nye sygehusstruktur med færre store supersygehuse er fuldt implementeret

  Læs mere