Gå til hovedindhold
Netværk
Teknik og miljø

Industrinetværk

Netværket er målrettet medarbejdere og ledere, der arbejder med miljøregulering, miljøgodkendelse og miljøtilsyn af virksomheder. Fokus er både konkrete emner og myndighedsopgaver, og mere generelt om udvikling af området.

Indhold

  Industrinetværket er målrettet medarbejdere og ledere, der arbejder med miljøregulering, miljøgodkendelse og miljøtilsyn af virksomheder. Vi vil have fokus på konkrete emner, ny viden og regler, der er relevante – fx støj, luftforurening, lugt, virksomhedernes affaldshåndtering, spildevand og håndtering af kemikalier. Vi vil også kigge fremad i forhold til den grønne omstilling, EU’s nulemissions-strategi og den kommende revision af IE-direktivet.

  Hvis netværket skal fungere godt, er det vigtigt, at medlemmerne byder ind med egne erfaringer, så vi kan lære af hinanden på tværs af kommuner. Det kan fx være i forhold til kontakten til borgerne, det lokale erhvervsliv og samarbejde med andre kommuner. Det kan også være med udgangspunkt i konkrete problemstillinger i forhold til gode miljøgodkendelser, forhåndsdialog, opfølgende tilsyn og effektiv håndhævelse.

  Sidst opdateret: 25. januar 2024

  Kontakt

  Konsulent

  Rikke Busk Folkmann

  Klima & Tværkommunalt Samarbejde

  Telefon: +45 3370 3349

  E-mail: rifo@kl.dk