Gå til hovedindhold
Netværk
Energi
Teknik og miljø

Energinetværk

Netværket er målrettet medarbejdere, som i det daglige beskæftiger sig med energi- og varmeplanlægning og medarbejder, der arbejder mere koordinerende med den lokale klimaindsats og omstilling af energien.

Indhold

  Temaer i 2023

  Vi kommer i 2023 til at afholde 3 netværksmøder, hvoraf vi planlægger at én af disse vil være i form af et fysisk møde med tilsvarende heldagsprogram. Derudover planlægger vi mange webinarer, temadage mv., som medlemmer i Energinetværket kan deltage i som gratister, med mindre anden information fremgår for det gældende arrangement. 

  KL’s Energinetværk holder jer opdateret om den energipolitiske dagsorden og nyheder på energiområdet. Netværket fremmer den fælles vidensdeling og bidrage til inspiration mellem medlemmerne af netværket. Sammen bliver vi klogere på sammenhængen mellem de kommunale myndighedsopgaver og den landspolitiske dagsorden. Herudover er der god muligheden for at hjælpe og inspirere hinanden, med konkrete eksempler  fra de opgaver, du møder i din kommunale dagligdag. Når du deltager i netværket bidrager og styrker du også KL’s interessevaretagelse for kommunerne på energiområdet.

  Årets tre møder er: 

  1. Netværksmøde 2023: 8. marts 09.30 - 12.30 (online). Mødet sætter spot på mindre, fælles varmeforsyning. 
  2. Netværksmøde 2023: 13. september 09.30 - 12.30 (online). Mødet vil fokusere på strategisk energiplanlægning, klimahandlingsplanerne og Klimaalliancen. 
  3. Netværksmøde 2023: 28. november 10.00 - 16.00 (fysisk). Mødet kommer til at handle om VE på land.
  Sidst opdateret: 30. oktober 2023

  Kontakt

  Chefkonsulent

  Jesper Albér Madvig

  Klima og Tværkommunalt Samarbejde

  Telefon: +45 3370 3523

  Email: jema@kl.dk